CO JA

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
mamakuby

CO JA

Post autor: mamakuby »

źle tu zapisuje ,że moje pytanie moe jest zarejestrowane ? pisalam juz 3 razy
Moj syn w maju br skończy 1 rok. Mąż dziś wykreślił działalnośc -innego dochodu nie mamy Czy nam sie nalezu dodatek do zas rodz w maju ? jednorazowa zapomoga była juz
mamakuby

Re: CO JA

Prosze powiedzcie mi czy dostanę dod z tyt urodzenia dziecka jesli wczoraj mąż wykreślil dzialalność o syn w maju konczy rok ?
de Charette

Post autor: de Charette »

1. a kiedy zaczął prowadzić działalność?
2. Jeżeli syn jest urodzony w maju, działalność jest zakończona w kwietniu i złożysz wniosek przed datą urodzenia syna w maju to tak
mamakuby

dzialalnosc od 2012r dziekielmer
mamakuby

bo pani w mopsie chciala wykreślenie dzialalności i mowila że miesiac musi być od daty wykreślenia bo toutrata dzialalnosci czy coś i nie wie czy w czasie sie zmieszcze
mamakuby

moze jeszcze ktośmi pomoże
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

tak jak napisal juz Elmer - musisz zlozyc wniosek przed ukonczeniem przez dziecko roczku, zasilek rodzinny bedzie przyslugiwal od maja ( w zwiazku z utrata dochodu z tytulu wyrejestrowania dzialalnosci),wiec i dodatek jednorazowy do niego tez
mamakuby

dzieki
ODPOWIEDZ