zapotrzebowanie na maj

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
JaMajka

zapotrzebowanie na maj

Post autor: JaMajka »

Czy w zapotrzebowaniu do Urzędu Wojewódzkiego na maj 2014 uwzględniacie już kwoty nadpłaty opiekunom dorosłych niepełnosprawnych odebranego im ŚP??
a-druga

Re: zapotrzebowanie na maj

Post autor: a-druga »

?????????????
już zapotrzebowanie na maj??!!!!
chyba lekka przesada...
brewka

Post autor: brewka »

też nad tym myslę jak trzeba zapotrzebować
bb1

Post autor: bb1 »

Kochani - ja o zapotrzebowaniu jeszcze nie myślę , ale "myślę" że nie można robić zapotrzebowania skoro jeszcze nie ma ustawy, jak będzie to dopiero coś wymyślą
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

zapotrzebowanie musimy zrobić do 5 maja a ustawa ma wejść w życie 1 maja (?) może się wyrobią .. cierpliwości
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

ewalu pisze:zapotrzebowanie musimy zrobić do 5 maja a ustawa ma wejść w życie 1 maja (?) może się wyrobią .. cierpliwości
Hmm, nasz UW kazał zrobić zapotrzebowanie jeszcze w kwietniu z uwagi na "długi weekend".:)
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

nasz tak samo:)
ODPOWIEDZ