wprowadziłam wniosek na ZP, zrobiłam decyzję, zatwierdziłam ją, w planie wypłat świadczenia mam do wypłaty, ale nie wchodzi mi na liste wypłat.. coś jest nie tak w planie wypłat decyzji - wstrzymanie realizacji, ręcznie zrobiłam wszystkie miesiące - wznowienie realizacji, ale to nic nie daje, znowu w planie wypłat u góry jest wstrzymanie realizacji..... co tu zrobić, na liste nie wchodzi, co tu nie jest tak??
nie wiem co się dzieje ale mi jak coś się skiepści to usuwam wszystko i robię jeszcze raz .. a jak i to nie pomaga - dzwonię do sygnity
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ania 2 pisze:tak tak, już tak robiłam, to wstrzymanie realizacji jest, robiłam wznów i nic.
dzwoń/pisz do sygnity