ale, że o co chodzi

aaa już jarze, pogięło kogoś. Mam elaboraty pisać? A ja chciałam tylko zapytać dlaczego wstawiacie tyle kropek, przecinków, pytajników, wykrzykników itp. No ok, potrzymam chwilkę np ************************************************************************************************************************************************************************************************************** już chyba jest 1500

jeszcze nie *************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** jeszcze brakuje 465

no to teraz ................................................................................................................................................................................................................................................
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......