Osoba pobiera ZR + dodatki, opracuje tylko mąż, od 20.02.2015r. żona podejmuje pracę, dochód uzysk. za III powoduje przekroczenie, ale mieszczą się w dozwol. przekroczeniu, więc pobierają dalej, 15-04-2015r. żona zwalnia się z pierwszej pracy i zatrudnia w innej, więc utrata i uzysk, dochód za V 2015 również powoduje przekroczenie, ale mieszczą się w dozwol. przekroczeniu. Czy płacić dalej czy uchylić od VI, bo ponownie przekroczenie? Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem jak to rozwiązać.
Co się dzieje na forum bo nie mogę wysłać wiadomości, bo musi zawierać przynajmniej 1500 znaków, czy ktoś też ma coś takiego??? dlatego przekopiuję kilka razy tę wiadomość.
Osoba pobiera ZR + dodatki, opracuje tylko mąż, od 20.02.2015r. żona podejmuje pracę, dochód uzysk. za III powoduje przekroczenie, ale mieszczą się w dozwol. przekroczeniu, więc pobierają dalej, 15-04-2015r. żona zwalnia się z pierwszej pracy i zatrudnia w innej, więc utrata i uzysk, dochód za V 2015 również powoduje przekroczenie, ale mieszczą się w dozwol. przekroczeniu. Czy płacić dalej czy uchylić od VI, bo ponownie przekroczenie? Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem jak to rozwiązać.
Co się dzieje na forum bo nie mogę wysłać wiadomości, bo musi zawierać przynajmniej 1500 znaków, czy ktoś też ma coś takiego??? dlatego przekopiuję kilka razy tę wiadomość.Osoba pobiera ZR + dodatki, opracuje tylko mąż, od 20.02.2015r. żona podejmuje pracę, dochód uzysk. za III powoduje przekroczenie, ale mieszczą się w dozwol. przekroczeniu, więc pobierają dalej, 15-04-2015r. żona zwalnia się z pierwszej pracy i zatrudnia w innej, więc utrata i uzysk, dochód za V 2015 również powoduje przekroczenie, ale mieszczą się w dozwol. przekroczeniu. Czy płacić dalej czy uchylić od VI, bo ponownie przekroczenie? Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem jak to rozwiązać.
Co się dzieje na forum bo nie mogę wysłać wiadomości, bo musi zawierać przynajmniej 1500 znaków, czy ktoś też ma coś takiego??? dlatego przekopiuję kilka razy tę wiadomość.