ustawa jest bublem, a nikt chętnie na siebie nie weźmie odpowiedzialności za wypłacanie 1000 zł miesięcznie.
Do czasu gdy nie zmienią ustawy będę dawał odmowy i pisał stronie odwołania do SKO.
Nawet w SKO znalazłem zrozumienie w tej kwestii.
popieram i podejrzewam ,że większość pracowników tak własnie robiElmer pisze:ustawa jest bublem, a nikt chętnie na siebie nie weźmie odpowiedzialności za wypłacanie 1000 zł miesięcznie.
Do czasu gdy nie zmienią ustawy będę dawał odmowy i pisał stronie odwołania do SKO.
Nawet w SKO znalazłem zrozumienie w tej kwestii.
bo mało trenujeszElmer pisze:"Powala mnie argumentacja sądów"
mnie powala 0,7...
proszę o te przykłady odwrotnych Wyroków WSA??????????? w tejże sprawie???????mopsem pisze:tyle samo przykładów albo i więcej można znaleźć z odwrotnym wyrokiem
to teraz czep się pozostałych sędziów albo pracowników SKO ,którzy jednaj nie przyznaja podwójnych świadczeń zgodnie z twoim mysleniem.....
jak wogóle można stosować wyrok w KONKRETNIEJ sprawie jako wykładnię prawa????
my robimy zgodnie z ustawą , a każdy ma otwartą drogę odwoławczą jak się z tym nie zgadza i jedni dostaną ,a inni nie , to już nie my będziemy decydować i nie wchodz w kompetencje poczczególnych pracowników bo pózniej nie Ty bedziesz się tłumaczyć ....