co u was robi Kierownik - Kadry

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 10 sty 2014, 14:04

U nas szefowa robi sprawozdania, pisma wychodzące, sprawy organizacyjne, zaopatrzenie ośrodka, projekty uchwał z pomocy społecznej na sesje rady, a czasem jak trzeba, to i w teren z nami pojedzie.
~miniaturka

Napisano: 14 sty 2014, 19:54

U nas przcydzodzi o ósmej do pracy, pokręrochę , poplotkuje do 12-tej góra 13-tej i już sobie idzie do domu
~Zosia

Napisano: 15 sty 2014, 11:22

ja też wypowiadma się na tym forum ale ten wyżej to nie ja
~Renia

Napisano: 09 mar 2014, 3:12

I ten post właśnie mówi o tym,że czas na zmiany. Zmiany są potrzebne, inaczej \"starej gwardii\" nic nie ruszy
~x

Napisano: 11 mar 2014, 10:19

są też kierownicy z prawdziwego zdarzenia tak jak mój. Zawsze na niego można liczyć i jest punktualny.
~c

Napisano: 12 mar 2014, 16:47

Takie jesteście zajęte , jednak czas na pisanie głupot na forum macie czas. Skąd tyle goryczy , trzeba zmienić pracę. Dlaczego tkwicie w jednym nieodpowiednim miejscu!!!
~Ala.

Napisano: 12 mar 2014, 22:26

Ala- a może zmienić kierownika- nie będzie jak piszesz tyle goryczy
~x

Napisano: 13 mar 2014, 13:30

Pamiętajcie, \" po dobrym Panie , jeszcze lepszy nastanie\" .
~Ala.

Napisano: 31 mar 2014, 9:53

a może kierownicy sa w nieodpowiednim miejscu
~~~

Napisano: 04 kwie 2014, 13:19

ja jestem kierownikiem i robię m.in. wpisuje korespondencje, pocztę do książek, robię wszystkie sprawozdania, ocenę, programy, prowadzę program pead tj. wyliczam i rozpisuje w dziennikach, prowadzę kadry, robię całą \"papirologię\" w Zespole, robię wzory decyzji do pomocy, stypendium, dod. mieszkaniowych, robię dodatek energetyczny od wniosku po decyzje, naliczam listy wypłat świadczeń, prowadzę prace społecznie-użyteczne, rozliczam kontrolki, robię archiwum, zusy, decyzje 90 dni nie mówiąc o pracy, która wynika wprost z zajmowanej przeze mnie funkcji :)
~kierownica

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x