co u was robi Kierownik
Re: co u was robi Kierownik
U nas szefowa robi sprawozdania, pisma wychodzące, sprawy organizacyjne, zaopatrzenie ośrodka, projekty uchwał z pomocy społecznej na sesje rady, a czasem jak trzeba, to i w teren z nami pojedzie.
U nas przcydzodzi o ósmej do pracy, pokręrochę , poplotkuje do 12-tej góra 13-tej i już sobie idzie do domu
ja też wypowiadma się na tym forum ale ten wyżej to nie ja
I ten post właśnie mówi o tym,że czas na zmiany. Zmiany są potrzebne, inaczej \"starej gwardii\" nic nie ruszy
są też kierownicy z prawdziwego zdarzenia tak jak mój. Zawsze na niego można liczyć i jest punktualny.
Takie jesteście zajęte , jednak czas na pisanie głupot na forum macie czas. Skąd tyle goryczy , trzeba zmienić pracę. Dlaczego tkwicie w jednym nieodpowiednim miejscu!!!
Ala- a może zmienić kierownika- nie będzie jak piszesz tyle goryczy
Pamiętajcie, \" po dobrym Panie , jeszcze lepszy nastanie\" .
ja jestem kierownikiem i robię m.in. wpisuje korespondencje, pocztę do książek, robię wszystkie sprawozdania, ocenę, programy, prowadzę program pead tj. wyliczam i rozpisuje w dziennikach, prowadzę kadry, robię całą \"papirologię\" w Zespole, robię wzory decyzji do pomocy, stypendium, dod. mieszkaniowych, robię dodatek energetyczny od wniosku po decyzje, naliczam listy wypłat świadczeń, prowadzę prace społecznie-użyteczne, rozliczam kontrolki, robię archiwum, zusy, decyzje 90 dni nie mówiąc o pracy, która wynika wprost z zajmowanej przeze mnie funkcji

Oprócz co u was robi Kierownik - Kadry przeczytaj również:
sprawozdanie z-06
swiadectwo pracy
umowa zlecenie
ewidencja czasu pracy
13 pensja
Nowy płatnik
druga umowa na czas określony
urlop okolicznościowy
instrukcja i nowe numery
prośba o wyliczenie ekwiwalentu
rozliczenie prac interwencyjych??!!