co w tej sytuacji - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 22 lip 2021, 12:57

pani składa wniosek w lipcu ,więc poświadczenie wniosku jest za czerwiec tylko że w czerwcu w opłatach była jeszcze córka , córka wyprowadziła się z początkiem lipca i czy mam ją liczyć do dochodu?
lusia&lusia
Referent
Od: 27 sty 2017, 20:26
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.

Napisano: 22 lip 2021, 13:00

lusia&lusia pisze:
22 lip 2021, 12:57
pani składa wniosek w lipcu ,więc poświadczenie wniosku jest za czerwiec tylko że w czerwcu w opłatach była jeszcze córka , córka wyprowadziła się z początkiem lipca i czy mam ją liczyć do dochodu?
wydatki maja byc za czerwiec wiec jeszcze z corka ...natomiast do dochodu córki juz nie wliczasz...bo wnioskodawca, corki juz nie wstawia do skladu gosodarstwa domowego wiec nie możesz żądać dochodu córki
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Napisano: 22 lip 2021, 13:02

:-) pisze:
22 lip 2021, 13:00
lusia&lusia pisze:
22 lip 2021, 12:57
wydatki maja byc za czerwiec wiec jeszcze z corka ...natomiast do dochodu córki juz nie wliczasz...bo wnioskodawca, corki juz nie wstawia do skladu gosodarstwa domowego wiec nie możesz żądać dochodu córki
ok. tak myślałam, tylko dobrze się jeszcze upewnić
dzięki ;)
lusia&lusia
Referent
Od: 27 sty 2017, 20:26
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem