co w tej sytuacji

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
lusia&lusia
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
Kontakt:

co w tej sytuacji

Post autor: lusia&lusia »

pani składa wniosek w lipcu ,więc poświadczenie wniosku jest za czerwiec tylko że w czerwcu w opłatach była jeszcze córka , córka wyprowadziła się z początkiem lipca i czy mam ją liczyć do dochodu?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: co w tej sytuacji

Post autor: :-) »

lusia&lusia pisze: 22 lip 2021, 12:57 pani składa wniosek w lipcu ,więc poświadczenie wniosku jest za czerwiec tylko że w czerwcu w opłatach była jeszcze córka , córka wyprowadziła się z początkiem lipca i czy mam ją liczyć do dochodu?
wydatki maja byc za czerwiec wiec jeszcze z corka ...natomiast do dochodu córki juz nie wliczasz...bo wnioskodawca, corki juz nie wstawia do skladu gosodarstwa domowego wiec nie możesz żądać dochodu córki
lusia&lusia
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
Kontakt:

Re: co w tej sytuacji

Post autor: lusia&lusia »

:-) pisze: 22 lip 2021, 13:00
lusia&lusia pisze: 22 lip 2021, 12:57 pani składa wniosek w lipcu ,więc poświadczenie wniosku jest za czerwiec tylko że w czerwcu w opłatach była jeszcze córka , córka wyprowadziła się z początkiem lipca i czy mam ją liczyć do dochodu?
wydatki maja byc za czerwiec wiec jeszcze z corka ...natomiast do dochodu córki juz nie wliczasz...bo wnioskodawca, corki juz nie wstawia do skladu gosodarstwa domowego wiec nie możesz żądać dochodu córki
ok. tak myślałam, tylko dobrze się jeszcze upewnić
dzięki ;)
ODPOWIEDZ