decyzja ANULOWANA w syst. sygnity
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
decyzja ANULOWANA w syst. sygnity
Anulowanie decyzji jest operacją nieodwracalną. Po anulowaniu decyzji nie można cofnąć kwalifikacji wniosku.
Czy zatem anulowaną decyzję można usunąć z systemu?
na złożony wniosek powinna być decyzja przyznająca świadczenie, a w wyniku błędnego zaznaczenia opcji " anuluj" decyzje została nieodwracalnie anulowana (można jedynie przeglądać nie można cofnąć do opracowania , usunąć )
Czyli pozostaje jedynie wprowadzić od nowa wniosek do syst. ,żeby była możliwość przyznania świadczenia?
miał ktoś z was taki przypadek ?
Czy zatem anulowaną decyzję można usunąć z systemu?
na złożony wniosek powinna być decyzja przyznająca świadczenie, a w wyniku błędnego zaznaczenia opcji " anuluj" decyzje została nieodwracalnie anulowana (można jedynie przeglądać nie można cofnąć do opracowania , usunąć )
Czyli pozostaje jedynie wprowadzić od nowa wniosek do syst. ,żeby była możliwość przyznania świadczenia?
miał ktoś z was taki przypadek ?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: decyzja ANULOWANA w syst. sygnity
Pracuję na Sygnity i nie spotkałam się z "anulowaniem" decyzji. Nie ma takiej opcji w systemie ... a przynajmniej ja nie widzę
-
- VIP
- Kontakt:
Anulować można liste wypłat, ale nie decyzję.
Decyzję możesz: zakończyć, wstrzymać wypłatę, wznowić ją, zrobić decyzję z decyzji, żadać zwrotu... takie rzeczy
Decyzję możesz: zakończyć, wstrzymać wypłatę, wznowić ją, zrobić decyzję z decyzji, żadać zwrotu... takie rzeczy
-
- Podinspektor
- Kontakt:
można , można może masz ustawione parametry syst tak , że tej opcji nie widzisz ...Anulować można liste wypłat, ale nie decyzję.
-
- VIP
- Kontakt:
No co ty mówisz?? Serio?brodafix pisze: 23 lip 2021, 9:33można , można może masz ustawione parametry syst tak , że tej opcji nie widzisz ...Anulować można liste wypłat, ale nie decyzję.

-
- Podinspektor
- Kontakt:
ja osobiście też nie czułem potrzebyNo co ty mówisz?? Serio?Nigdy nie czułam potrzeby anuloawania decyzji. Zanim ruszą wypłaty zawsze można ją cofnąć. Ale dobrze wiedzieć, że w razie czego można pokombinować. A mozesz podać nazwę parametru, który o tym mówi?

pracownik "poczuł" i teraz nie wiem jak odkręcić bo nie da się nic z tą decyzją zrobić ! ni jak cofnąć do opracowania nie można !

jak chcesz to podaj maila to wyślę Ci zrzut z ekranu bo coś tutaj na forum nie chce mi załączyć tych zrzutów do posta
-
- VIP
- Kontakt:
To może ja też nie chcę już wiedziećbrodafix pisze:pracownik "poczuł" i teraz nie wiem jak odkręcić bo nie da się nic z tą decyzją zrobić ! ni jak cofnąć do opracowania nie można !![]()

-
- Podinspektor
- Kontakt:
okTo może ja też nie chcę już wiedziećSkoro do tej pory nie czułam potrzeby to niech tak zostanie
ja niestety muszę to jakoś odkręcić

-
- VIP
- Kontakt:
a wypłata już jakaś poszła?brodafix pisze:ja niestety muszę to jakoś odkręcić
-
- Podinspektor
- Kontakt:
nie poszła , bo jak decyzja anulowana to i cały plan wypłat teża wypłata już jakaś poszła?
Oprócz decyzja ANULOWANA w syst. sygnity - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej
braki we wniosku
zasiłek stały
Dzialalnosc prosba o pomoc
posiadanie majątku, a dodatek
dobrowolne alimenty
obliczenie dochodu z emerytury
Czynsz i ryczałt
Potrącenie alimentacyjne a dochód
co w tej sytuacji
Dochód z Aresztu Śledczego - bierzemy?
Świeżak - dochód od 1 lipca
Ulga na dzieci ze skarbówki
wyliczenie dm
zaświadczenie Zarządcy - wydatki co zaliczyć?
wyliczenie dodatku-proszę o pomoc