Co z pomocą w 2014 roku?
Re: Co z pomocą w 2014 roku?
Samochwało - to raczej pewność siebie i optymizm - przez Polaków często mylone z egocentryzmem i Ego.
System tworzą ludzie- obojętnie jakie są założenia - ale o jego całokształcie decydują ludzie. Zresztą koleżanka powyżej ładnie to naświetliła.
System tworzą ludzie- obojętnie jakie są założenia - ale o jego całokształcie decydują ludzie. Zresztą koleżanka powyżej ładnie to naświetliła.
Jak widzę że socjalni w okresie przedświątecznym zajmują się rozmowami o kasie, prezencikami i \"wyjściami w teren\" żeby zrobić zakupy to mnie mdli.
A powinni pomyśleć o biednym dla których święta mogą być ciężkie.
A powinni pomyśleć o biednym dla których święta mogą być ciężkie.
Ale socjalny też biedny. Czasem bardziej niż jego klient.
Zgoda. Ale to nie znaczy że w czasie pracy trzeba non stop plotkowac o koleżankach i opowiadać jaki się sweterek na bazarze kupiło albo gdzie karp jest najtańszy. Trzeba pomagać ludziom. Taki zawód
Zawód jak każdy inny. Lekarze w trakcie operacji opowiadają lepsze historyjki. A co sie dzieje na zapleczu sklepu albo w kuluarach sadu - nie uwierzysz ale nikt nie żyje misja zawodowa! Wiec sie odpierwiastkuj!

Jak nie ma klientów w pobliżu to można plotkować.
Wiadomo że przy klientach nie można mówić o wydatkach i prezentach.
Wiadomo że przy klientach nie można mówić o wydatkach i prezentach.
ooo i tego mi brakuje - szczerości. \"Też socjalny\"- słusznie zwrócił na to uwagę- i zapewne nie mówi o incydentach.
Jak to było \"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem\"
łee
P.S
więc samochwała może mieć rację , mówiąc o prawdomówności - socjalnych - ale tylko w kontekście stwierdzenia -Też socjalnego
Jak to było \"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem\"
łee
P.S
więc samochwała może mieć rację , mówiąc o prawdomówności - socjalnych - ale tylko w kontekście stwierdzenia -Też socjalnego
A wy w pracy bo ja od piątku mam wolne?
Do 6 stycznia.
Gotowi na 3-dniowe obżarstwo?
Do 6 stycznia.
Gotowi na 3-dniowe obżarstwo?
Oprócz Co z pomocą w 2014 roku? - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
usługi specjalistyczne dla osób z zaburzeniami psychicznymi
zasiłek stały
program już jest na lata 2014-2020
czy dostajecie dodatkowe pieniądze za kontrakty??
zasiłek okresowy pomocy !!!!
DOŻYWIANIE
A czy wy dozywiacie bez programu ?
SZO
ubezpieczenie zdrowotne
dożywianie
POMOST STD 2.0
Zasiłek stały - pilne
art. 6a dożywianie w 2014r.
Przemoc
dwa wnioski ile decyzji ?
podstawa prawna dożywiania od 2014