Co z tą Ukrainą? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 20 lut 2014, 15:13

?
~Adam

Napisano: 20 lut 2014, 16:42

Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: \"Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera\".
~tom

Napisano: 21 lut 2014, 11:22

dfg
~df

Napisano: 21 lut 2014, 11:25

Jestem Ukrainką i pochodzę z Kijowa. Znajduję się teraz na Majdanie, w centralnej części mojego miasta. Chciałabym, żebyście wiedzieli, dlaczego tysiące ludzi z całego mojego kraju wyszło na ulice - mówi bohaterka filmu \"I am a Ukrainian\". - Chcemy być wolni od dyktatury, od polityków, którzy dbają tylko o swoje interesy, którzy kazali strzelać do ludzi, bić ich i ranić tylko po to by oni mogli zachować swoje przywileje. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi, ale nasz rząd to barbarzyńcy - dodaje dziewczyna
- Wiem, że jutro możemy nie mieć dostępu do telefonów ani internetu i zostać sami. Milicjanci mogą też nas zabić, jednego po drugim. Dlatego proszę Was o pomoc: mamy tę wolność w sobie, teraz chcemy, by zapanowała też w naszym kraju. Możecie nam pomóc tylko opowiadając o tych wydarzeniach znajomym i udostępniając to wideo

https://www.youtube.com/watch?v=DIQd-B_wzZw
~apel

Napisano: 21 lut 2014, 14:34

Ładna:)
~Adam

Napisano: 21 lut 2014, 16:51

Szarpalbym jak reksio szynkę!

PS. Z niedostatku, głodu i zmęczenia taka wypacykowana...
~Antybanderowiec

Napisano: 21 lut 2014, 16:53

Nie ważne.
Jej pomogę:D
~Adam

Napisano: 22 lut 2014, 19:14

tam oligarchowie, tu oligarchowie, co z tym zrobić??????
~...

Napisano: 22 lut 2014, 23:53

To se obejrzyj tez pałac prezydencki we Wiśle... I rezydencje na Helu.
~Cygan

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x