co z tym MF i ZUS - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 07 lut 2024, 12:46

Zofia pisze:
07 lut 2024, 10:32
Honor@t@ pisze:
06 lut 2024, 11:54
poważnie zastanawiam się nad wystąpieniem z wnioskiem o udostępnienie danych do US i ZUS, bo nie mam czasu na klikanie po "naście" razy zapytań do MF i ciągłe sprawdzanie czy czasem udostępnieniono już informację z ZUS czy może przedłużono o kolejny dzień oczekiwanie na odpowiedz! zwłaszcza przy zaświadczeniach do czystego powietrza ...

gdzie można zgłosić takie utrudnienia, które w praktyce w zasadzie paraliżują całą prace i uniemożliwiają wykonywanie jakichkolwiek zadań ? oszaleć można!!
Ty od niedawna w świadczeniach? ;)

Od tak dawna, że przesiąknęłam irytacją i frustracją do szpiku kości, ale nadal mam nadzieję na lepsze jutro :)

jak będziemy tylko siedzieć i biadolić to efektu nie zobaczymy. Doświadczenie poprzedniej edycji osłonówki pokazało, że jak zawaliliśmy ZUSy wnioskami OWD to jednak dało się "zwiększyć limity" tak żeby zminimalizować komunikaty o "wielu kodach".

Na razie wysłałam zgłoszenie do Ministerstwa, zaktualizowałam systemy i z niecierpliwością oczekuje efektów - liczę na to, że jutro o poranku w końcu będzie można normalnie pracować :)
Honor@t@
Praktykant
Od: 01 wrz 2022, 20:09
Zajmuję się: SR I INNE

Napisano: 08 lut 2024, 8:58

dobre, optymistyczne podejście do życia :D
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU