Co z tymi KDR????

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ja...

Re: Co z tymi KDR????

Post autor: ja... »

co to jest to 8,93 zł????? czego dotyczy???? nie rozumiem
Kazik

Post autor: Kazik »

zamawiacie druki KDR czy drukujecie takie ologowane?
gopsosk

Post autor: gopsosk »

8,93 zł to koszt oblugi jednej rodziny wielodzietnej tzn tyle dostajemy za 1 rodzine za wydanie karty

druki kserujemy
gupia

Post autor: gupia »

takie ologowane tzn co?? musimy wstawić logo takie jak na karcie ?? a nie moga być normalne druki jak wzór przedstawia bez ikon??
mkaz

Post autor: mkaz »

jak dla mnie wiodący jest wzór z rozporządzenia - bez loga (będę kserować)
gopsosk

Post autor: gopsosk »

j.w
Kazik

Post autor: Kazik »

to dajce linka do wzoru, ktory wydrukuje sie bez logo www.rcl.gov.pl
madzia11

Post autor: madzia11 »

karty będziemy "zamawiać' za pośrednictwem aplikacji od podmiotu zapewniającego produkcję blankietów. a wniosek o wydanie karty był wysłany w CASie
Sansa

Post autor: Sansa »

OPS,czy UG nie będą "robić" tych kart, tylko przyjmować na nie Wnioski. Następnie wysyła się je do odpowiedniego ministerstwa i to oto ministerstwo "produkuje" karty, które dostanie OPS lub UG by przyznać je poszczególnym rodzinom. Ten cały system pewnie będzie służył sprowadzaniom itp.

Wszystko jest w Rozporządzeniu: https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 3194,d.bGE
zuza13

Post autor: zuza13 »

jeśli wójt upowaznia kierownika jednostki do przyznawania kart a ten przekazuje to pracownikowi tzn. wnioskuje do wójta o upoważnienie tej osoby to wtedy ta osoba jest decydentem i za wszystko odpowiada czy może mieć upoważnienie kierownik a robotę odwala pracownik który jest wykazany jako osoba zajmująca się kdr?
ODPOWIEDZ