Coś dla myśących - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 10 mar 2016, 21:46

1. Obrońcy Lecha Wałęsy argumentują: to nie mogą być donosy pisane przez Wałęsę, gdyż był on wtedy za głupi, by tak pisać donosy.

2. Ci sami obrońcy Lecha Wałęsy argumentują: tak, Wałęsa podjął współpracę z UB ale tylko po to, by ich lepiej poznać i wyprowadzić w pole. Wałęsa był cholernie inteligentny.

3. A ty czytelniku jesteś "za głupi" czy "cholernie inteligentny"? A może jesteś za a nawet przeciw?

4. Wałęsa za swoje zasługi, jeśli je miał, otrzymał już zapłatę: wynagrodzono go prezydenturą i licznymi odpłatnymi odczytami, dzięki czemu do końca życia nie musi pracować.

5. Pora by Wałęsa zapłacił za płatne donosy na niewinnych ludzi. których zwyczajnie podpier... za pieniądze.
carlo

Napisano: 10 mar 2016, 23:12

Nie chcę się czepiać, ale kafeteria pytań zawiera wszystkie możliwe błędy no i jeden zasadniczy - brak alternatywy " nie mam zdania". Nie jest to w porządku.
To raczej Quiz- bo klucz określiłeś Ty. Sądząc po wstępie " dla myślących" pyt. 3 i 5 są właściwe w/g Ciebie. Zabawa bez sensu.
Anioł

Napisano: 11 mar 2016, 10:00

Błędem jest to, że człowiek który nie ptrafi czytać ze z roumieniem i stawia błędne diagnozy próbuje mnie zdyskredytować. Mój drogi punkt 5 nie jest żadnym pyatniem lecz stweirdzeniem. W swojej tępocie i zacietrzewieniu nie byłeś w stanie zauważyć yak zasadniczej różnicy. Nie zabieraj się więc do czytania postów zatytułowanych "Dla myślących", bo ty zwyczajnie nie myślisz. A poniżej zamieszcza link do artykułu, który w dość jednoznaczny sposób potwierdza mój tok myślenia i wyciągania logicznych wniosków:

https://historia.wp.pl/title,Dr-Lech-Kow ... aid=116a19
carlo

Napisano: 11 mar 2016, 11:12

No tak. Jesteś cholernie inteligentny. Wybacz, ja prosty człowiek o statusie Stażysty nie potrafię tak trafnie wnioskować,przepraszam zatem za zamieszanie, natomiast słuszności swojej tezy nie udowadniałabym odniesieniem do "artykułu" online, nigdy. To takie jest, ..no?! zabrakło mi słowa. Jestem ostatnio taka nieogarnięta, ach..
Anioł
Emili
Stażysta
Od: 11 sty 2015, 17:22
Zajmuję się:

Napisano: 13 mar 2016, 12:04

Ostatnio? Jaki słodki eufemizm przodowniczki pracy.
go-ść

Napisano: 13 mar 2016, 12:17

Zdaje się, że Emilka znowu została oddelegowana do zadań operacyjnych na tym forum.
katerina

Napisano: 13 mar 2016, 21:17

słodki eufemizm..? co za ładna i trafnie użyta figura stylistyczna. Może faktycznie nie chciałam komuś zrobić przykrości i powiedzieć wprost, że jest .....Nie ma znaczenia.
Anioł

Napisano: 13 mar 2016, 23:02

Jednak jesteś tępa. Mówiąc "Jestem ostatnio taka nieogarnięta",mówiłaś o sobie więc jak mogłaś komuś zrobić przykrość. Rozumiem, tabletki na rozdwojenie jaźni nie działają. Dziś anioł jutro emilka, przykro, ale tak się zdarza.
go-ść

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x