coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!
byłam wczoraj w środowisku, mój klient jest po operacji guza jąder, a jego żona mówi \"pani jak dobrze,że my tych dzieci zdąrzylim narobić(9), bo jo to mum tero sztywniejsze stawy w kolanach niż on kuś...\"
Pracownik socjalny (który ostatnio się zakochał): \"klient porusza się na wózku alimentacyjnym\"
)

pracownik socjalny w wywiadzie: syn prowadzi odrębne gospodarstwo z matką OD URODZENIA:)
Podanie klienta z miesiąca marca: Proszę o przyznanie węgla. Powód - lata nie widać
)). Kolejna klientka napisała ze ma dodatek i elementy 

Do ośrotka pomocy społecznej
Zwracam się sprozbą od ..... 2008 zasiłek stały rzeby był wypłacamy w ośrotku pomoc w kasie.
To się nazywa zrobić parę błędów
)))))
Zwracam się sprozbą od ..... 2008 zasiłek stały rzeby był wypłacamy w ośrotku pomoc w kasie.
To się nazywa zrobić parę błędów

tak mi sie przypomniało jeszcze jedno... klientka w podaniu napisała ze ma trudną sytuację matrymonialną, odcięty prąd, gaz....
))

z podania: wszystko wokół idzie w górę a mój zasiłek w dół jak u impotenta, prosze o podwyżkę...
pominęłąm barodz ważny kawałek...
więc jeszcze raz
z podania: wszystko wokół idzie w górę a mój zasiłek w dół jak u impotenta a ja przecież jeszcze mogę, prosze o podwyżkę...
więc jeszcze raz

z podania: wszystko wokół idzie w górę a mój zasiłek w dół jak u impotenta a ja przecież jeszcze mogę, prosze o podwyżkę...
Świetne!!!! uśmiałyśmy się wszystkie. Co prawda nam też zdarzają się niezłe \"kwiatki\", ale to jest naprawdę dobre.
Ostatnio koleżanka podczas wywiadu poinformowała klientkę, że podanie o pomoc finansową zostanie rozpatrzone dopiero wtedy, gdy jej migający się od pracy mąż zarejestruje się w urzędzie pracy. Chciała, żeby klientka napisała jej w wywiadzie, że o tym wie - ona odebrała to dosłownie - napisała: Pani o tym wie, podpis
Oprócz coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post