coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!
ciesz się bo nam rolnik przyniósł wiadro ziemniaków, kankę mleka postawił to na biurku kierowniczki powiedzial \"weźta se kobitki bo wy tak licho wyglundota\"
pytam klienki, kiedy konkubent zlozy wniosek na orzeczenie niepelnosprawnosci, a ona na to - jeszcze pulolog musi mu wypisac
)

Pracownik w uzasadnieniu decyzji przyznającej zasiłek celowy: w/w prowadzi gospodarstwo domowe wraz z mężem i konkubentem...

u nas w wywiadzi koleżanka w opisie sytuacji napisała: rodzina niepełna, konkbinat 3-osobowy
a kobieta prowadzi współne gospodarstwo z konkubentem i synem!!!!
a kobieta prowadzi współne gospodarstwo z konkubentem i synem!!!!
u nas pracownik przerobił w wywiadzie kobiecie imię z Manuela na Menela:))
z wywiadu alimentacyjnego:
Pan X.Y. oraz żona sa osobami schorowanymi, uzależnionymi od nikotyny, wymagają systematycznego leczenia. Pan X.Y. ma hobby - gołębie, koszt utrzymania gołębi, a jest ich ponad 50 są dużym obciążeniem budżetu domowego. Dochód jaki posiada rodzina pokrywa jedynie ich potrzeby....\"
Pan X.Y. oraz żona sa osobami schorowanymi, uzależnionymi od nikotyny, wymagają systematycznego leczenia. Pan X.Y. ma hobby - gołębie, koszt utrzymania gołębi, a jest ich ponad 50 są dużym obciążeniem budżetu domowego. Dochód jaki posiada rodzina pokrywa jedynie ich potrzeby....\"
mój rozwścieczony klient któremu wstrzymałam pomoc gdyż odmówił podjęcia pracy oferowanej przez PUP wyzywał wszystkich od najgorszych, a najbardziej oberwało się mojej szefowej. Gość dzisiaj krzyczał na korytarzu, że ta sucha kur... dobrze, ze ma skórę bo by się jej kości rozleciały po całym ośrodku, a żyje pewnie tylko dlatego, bo uciekła grabarzowi z pod łopaty i niech mu posredniak da robotę grabarza, to jemu ta stara ku.... już nie ucieknie
otrzymałam pismo z Sądu...fragmentarycznie zacytuję:SRej. zwraca się z prośbą o wskazanie kandydata op.prawnego dla częściowo ubezwłasnowolnionej XY...w przypadku niewskazania kandydata na opiekuna, lub niedotrzymania terminu , Sąd uzna,że opiekunem będzie Prezydent/Burmistrz.....(tutaj wpisujemy imię ,nazwisko żeby nie myślał,że żartujemy) i tutaj Sąd dołączył emotkę wesołego diabełka
Moja klientka opisując swoją trudna sytuację mieszkaniową pisze: ...i dlatego mam orzeczoną seksmisję z mieszkania..
Oprócz coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post