coś śmiesnego !!!!!!!!!!

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~misia

Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!

Post autor: ~misia »

ciesz się bo nam rolnik przyniósł wiadro ziemniaków, kankę mleka postawił to na biurku kierowniczki powiedzial \"weźta se kobitki bo wy tak licho wyglundota\"
~...

Post autor: ~... »

pytam klienki, kiedy konkubent zlozy wniosek na orzeczenie niepelnosprawnosci, a ona na to - jeszcze pulolog musi mu wypisac :))
~Monika

Post autor: ~Monika »

Pracownik w uzasadnieniu decyzji przyznającej zasiłek celowy: w/w prowadzi gospodarstwo domowe wraz z mężem i konkubentem...:)
~papa

Post autor: ~papa »

u nas w wywiadzi koleżanka w opisie sytuacji napisała: rodzina niepełna, konkbinat 3-osobowy
a kobieta prowadzi współne gospodarstwo z konkubentem i synem!!!!
~Agniecha

Post autor: ~Agniecha »

u nas pracownik przerobił w wywiadzie kobiecie imię z Manuela na Menela:))
~anya

Post autor: ~anya »

z wywiadu alimentacyjnego:
Pan X.Y. oraz żona sa osobami schorowanymi, uzależnionymi od nikotyny, wymagają systematycznego leczenia. Pan X.Y. ma hobby - gołębie, koszt utrzymania gołębi, a jest ich ponad 50 są dużym obciążeniem budżetu domowego. Dochód jaki posiada rodzina pokrywa jedynie ich potrzeby....\"
~karolcia

Post autor: ~karolcia »

mój rozwścieczony klient któremu wstrzymałam pomoc gdyż odmówił podjęcia pracy oferowanej przez PUP wyzywał wszystkich od najgorszych, a najbardziej oberwało się mojej szefowej. Gość dzisiaj krzyczał na korytarzu, że ta sucha kur... dobrze, ze ma skórę bo by się jej kości rozleciały po całym ośrodku, a żyje pewnie tylko dlatego, bo uciekła grabarzowi z pod łopaty i niech mu posredniak da robotę grabarza, to jemu ta stara ku.... już nie ucieknie
~Socjalny27

Post autor: ~Socjalny27 »

fragment wywiadu \"rodzina niepewna\"
~maya

Post autor: ~maya »

otrzymałam pismo z Sądu...fragmentarycznie zacytuję:SRej. zwraca się z prośbą o wskazanie kandydata op.prawnego dla częściowo ubezwłasnowolnionej XY...w przypadku niewskazania kandydata na opiekuna, lub niedotrzymania terminu , Sąd uzna,że opiekunem będzie Prezydent/Burmistrz.....(tutaj wpisujemy imię ,nazwisko żeby nie myślał,że żartujemy) i tutaj Sąd dołączył emotkę wesołego diabełka
~myewa

Post autor: ~myewa »

Moja klientka opisując swoją trudna sytuację mieszkaniową pisze: ...i dlatego mam orzeczoną seksmisję z mieszkania..
ODPOWIEDZ