coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!
z podania:
\"........proszę o zasiłek okresowy na czas nieokreślony.......... na zakup odzieży i środków pierwszej pomocy........\"
\"........proszę o zasiłek okresowy na czas nieokreślony.......... na zakup odzieży i środków pierwszej pomocy........\"
Prac.socj. prosi kilentkę aby napisała na oświadczenu, że jej mąż nigdzie nie pracuje a, klientak napisała\"...mój stary nigdzie nie robi...\"
pracownik socj. pisze w wywiadzie \" kilentka pracuje na cmentarzu na czarno\"
oki to teraz moje kwiatki
Przyszły koleżanki z pracy do mnie z prosbą bym przejął środowisko gdyż jest tam dwóch braci po gwałcie zbiorowym .... Jako ze jedyny facet w ośrodku -zgodziłem się.Na wywiadzie okazało się ,że są po gwałcie zbiorowym,ale .... na facecie
.Takie mam kochane koleżanki
:D.
No i drugi
Mam klientke narodowości romskiej ktora z uwagi na analfabetyzm podpisuje się \"XXX\".Pewnego dnia przyszła i podpisała się \"XX\".Zdziwiony zapytałem ,dlaczego tak -odpowiedź- bo wyszłam za mąż i zmienilam nazwisko
Pozdrowienia
Przyszły koleżanki z pracy do mnie z prosbą bym przejął środowisko gdyż jest tam dwóch braci po gwałcie zbiorowym .... Jako ze jedyny facet w ośrodku -zgodziłem się.Na wywiadzie okazało się ,że są po gwałcie zbiorowym,ale .... na facecie

No i drugi
Mam klientke narodowości romskiej ktora z uwagi na analfabetyzm podpisuje się \"XXX\".Pewnego dnia przyszła i podpisała się \"XX\".Zdziwiony zapytałem ,dlaczego tak -odpowiedź- bo wyszłam za mąż i zmienilam nazwisko

Pozdrowienia
moja klientka napisała oświadczenie: oswiadczam ze wras męszem sajmujemy 1 bomieszczenie domu deściuw,lecz prowacimy calkowicie odrębe kospodarstwo domowe.
)

To z gwaltem i romka, ktora wyszla za maz, jak dla mnie numer jeden narazie , buhahahaha
u deściuw z gwałtem romka wyszła za mąż i zmieniła nazwisko na hahahub
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Idzie pracownik socjalny ciemną uliczką. Zza węgła wyskakuje zbir:
- Pieniądze albo życie !!!
- Bardzo mi przykro ale jako pracownik socjalny nie mam ani pieniędzy ani życia...
- Pieniądze albo życie !!!
- Bardzo mi przykro ale jako pracownik socjalny nie mam ani pieniędzy ani życia...
Oprócz coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post