coś śmiesnego !!!!!!!!!!

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~a

Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!

Post autor: ~a »

od tego :Brzuchologa: zaświadczenie to juz słynne na szkoleniu w Kazimierzu jest...heheheh
~jasia

Post autor: ~jasia »

hehehe
~pracownik socjalny II

Post autor: ~pracownik socjalny II »

Za każdym razem cyganka (analfabetka) podpisywała się na formularzach wywiadu środowiskowego trzema krzyżykami, czyli \"+++\" . Po jakimś tam czasie, podczas kolejnego wywiadu podpisała się dwoma krzyżykami i jedną kreską -\"++-\". Pracownik socjalny - myśląc, że wynika to z jej roztrzepania, poprosił o postawienie jeszcze jednej kreski pionowej, aby był trzeci krzyżyk, a ona na to, że nie może bo wyszła za mąż i zmieniła nazwisko.
~blanka

Post autor: ~blanka »

heh niezłe
arek
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: arek »

dobre:)
U mnie jedna z Pań tej narodowości, której wykazałem i wytknąłem kłamstwo odpowiedziała : \"Panie - Ja jestem Cyganką, Ja nie kłamię\"
:)
arek
jerzozwierz
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jerzozwierz »

Dziś, przed chwilą, pytanie do klienta:
- A pan to w ogóle jest trzeźwy?
- Troszeczkę.
~ana

Post autor: ~ana »

Nie mam co robić, zasilki rozdane tym co potrzebowali pozostali skontrolowani dorabiają jak zawsze, cisza spokój czekam na wyjazd z dziewczynami z Projektu, na wycieczkę 4 dniową, czy to jest śmieszne???? natomiast prawdziwe, to wiem napewno, dawno tak nie miałam , dzięki CI Panie za ten oddech
~k-sia

Post autor: ~k-sia »

W trakcie pisania decyzji na zasiłek okresowy dzwoni telefon podnoszę słuchawkę i mówię \" Słucham - zasiłek okresowy\"
~...

Post autor: ~... »

hihihi ;))
~Sara

Post autor: ~Sara »

Pacjent ze Szpitala Psychiatrycznego przyszedł do OPSu po pieniądze na bilet, żeby mógł dojechać do domu. Usłyszał odpowiedź pracownika socjalnego, że nie może tak od razu otrzymać zasiłku. Odpowiada: a to nic , wsiąde do autobusu i będe udawał głupiego.
ODPOWIEDZ