coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!
od tego :Brzuchologa: zaświadczenie to juz słynne na szkoleniu w Kazimierzu jest...heheheh
Za każdym razem cyganka (analfabetka) podpisywała się na formularzach wywiadu środowiskowego trzema krzyżykami, czyli \"+++\" . Po jakimś tam czasie, podczas kolejnego wywiadu podpisała się dwoma krzyżykami i jedną kreską -\"++-\". Pracownik socjalny - myśląc, że wynika to z jej roztrzepania, poprosił o postawienie jeszcze jednej kreski pionowej, aby był trzeci krzyżyk, a ona na to, że nie może bo wyszła za mąż i zmieniła nazwisko.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dobre:)
U mnie jedna z Pań tej narodowości, której wykazałem i wytknąłem kłamstwo odpowiedziała : \"Panie - Ja jestem Cyganką, Ja nie kłamię\"

U mnie jedna z Pań tej narodowości, której wykazałem i wytknąłem kłamstwo odpowiedziała : \"Panie - Ja jestem Cyganką, Ja nie kłamię\"

arek
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dziś, przed chwilą, pytanie do klienta:
- A pan to w ogóle jest trzeźwy?
- Troszeczkę.
- A pan to w ogóle jest trzeźwy?
- Troszeczkę.
Nie mam co robić, zasilki rozdane tym co potrzebowali pozostali skontrolowani dorabiają jak zawsze, cisza spokój czekam na wyjazd z dziewczynami z Projektu, na wycieczkę 4 dniową, czy to jest śmieszne???? natomiast prawdziwe, to wiem napewno, dawno tak nie miałam , dzięki CI Panie za ten oddech
W trakcie pisania decyzji na zasiłek okresowy dzwoni telefon podnoszę słuchawkę i mówię \" Słucham - zasiłek okresowy\"
Pacjent ze Szpitala Psychiatrycznego przyszedł do OPSu po pieniądze na bilet, żeby mógł dojechać do domu. Usłyszał odpowiedź pracownika socjalnego, że nie może tak od razu otrzymać zasiłku. Odpowiada: a to nic , wsiąde do autobusu i będe udawał głupiego.
Oprócz coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post