coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Co jakiś czas tu zaglądam żeby rozładować emocje i udaje się DZIEKI
Jako, że nasz zawód jest sfeminizowany mówi się u nas potocznie (miedzy sobą) na pracowników - \"dziewczyny\". Obecnie zbliża się okres wakacyjny więc i kolonie. Mamy karty kolonijne do rozdania. Jedna z koordynatorek mówi: - pójdą dziewczyny w teren i rozdadzą...
)

odbieram telefon w gopsie i kobiecy głos mówi: dej pan te panią co jeżdzi po wsiach...
Często się zdarza, ale nie dosłownie: Przychodzi klient do pracownika socjalnego z kałem na dłoni i mówi: \"Pani w końcu zrobiłem coś na własną rękę!!!!\"
70 letni petent wychodzi z GOPS-u i mówi: \"dziękuję , że Pani jest taka dostępna i dowidzenia\"
na wywiadzie u klienta ,\"a ja pani coś dam\"-mówi podnosi klapę piwnicy w podłodze, na pomieszczenie wyfruwa stadko komarów, pan włazi do środka, po czym wynurza sie chowając coś pod pachą, wychodzi dokładnie zamyka właz odwraca sie do mnie sięga pod pachę i mówi-\" niech wezmie,denaturka, świeża, dobra \":)
W wywiadzie środowiskowym bezrobotny, nadużywajacy alkoholu kawaler pisze: moim jedynym źródłem utrzymania jest matka 

-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
To może coś o nas. Starsza koleżanka o kliencie: nie wstawił się w urzędzie pracy. Mojego komentarza, że to chyba dobrze, nie zrozumiała. Nie kontynuowałem.
byłam dzisiaj w ZUSie podeszłam do młodego dziewczęcia w informacji i przedstawiam się, że jestem pracownikiem socjalnym z....
już nie zdąrzyłąm dokończyć zdania, bo pani mówi, ale ja mam tu czysto, nie trzeba sprzątać....
już nie zdąrzyłąm dokończyć zdania, bo pani mówi, ale ja mam tu czysto, nie trzeba sprzątać....
Oprócz coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post