CÓŻ ZA WSPANIAŁOMYŚLNOŚĆ - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 21 gru 2015, 13:45

https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... uwagi.html

Ciekawa jestem ile osób napisze jakieś uwagi?????
iza145

Napisano: 21 gru 2015, 13:54

no i teraz powinnismy kazdego dnia do nich wysyłac maile
gopsiaraaa

Napisano: 21 gru 2015, 14:00

A wyślesz? Ja wysłałem już do paru osób. Proście, a będzie wam dane.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 21 gru 2015, 14:08

Ja tez wysłałam z 10 do rożnych instytucji, może coś sie da zrobić,,, Niech wiedzą , że co niektórym ten pomysł sie nie podoba....
Jak nikt nigdzie nie napisze to skąd maja wiedziec????
Niech piesze każdy kto tylko ma pomysł
iza145

Napisano: 21 gru 2015, 15:33

tak wysle w wolnej chwiliw domu bo w pracy mam sajgon !
nie wyobrazam sobie gdy juz teraz nie daje rady prowadzic SR i FA miałabym jeszcze + 500
to jest powod odrazu do trumny dla mnie
i jak mi ktos ze znajomych powie ze na panstwówce dobrze ze płaca dobra ze ciepła posadka to chyba oczy wydrapie
gopsiaraaa

Napisano: 21 gru 2015, 15:35

gopsiaraaa pisze:nie wyobrazam sobie gdy juz teraz nie daje rady prowadzic SR i FA miałabym jeszcze + 500
ale to dotyczy Twojego szefa/szefową i do nich zgłaszaj swoje obiekcje. Ja zgłosiłam i od nowego roku będzie nowa osoba jest program 30+ gdzie można uzyskać dopłaty do wynagrodzeń
olga271

Napisano: 21 gru 2015, 23:20

gopsiaraaa pisze:tak wysle w wolnej chwiliw domu bo w pracy mam sajgon !
nie wyobrazam sobie gdy juz teraz nie daje rady prowadzic SR i FA miałabym jeszcze + 500
i jak mi ktos ze znajomych powie ze na panstwówce dobrze ze płaca dobra ze ciepła posadka to chyba oczy wydrapie
Nie wydrapuj. Zamieńmy się pracą.
Gość

Napisano: 22 gru 2015, 9:20

ja nie wiem gdzie miałaby siedziec ta osoba , u mnie interesancie nie maja miejsca gdzie spokojnie moga pisac wniosek a co dopiero nowy pracownik nowe biurko komputer heheh
to musiałaby byc naprawde nowa osoba ale np. w UG a nie u nas w GOPS tu nie ma miejsca i tyle a szafy na dokumnety gdzie ? toć to zajmie wiecej miesjca niz aktualnie moje SR
gopsiaraaaa

Napisano: 22 gru 2015, 9:33

u nas jest miejsce 5 osób w pokoju 20 m, szafy biurka i petenci. Brawo
bon

Napisano: 22 gru 2015, 13:13

To zgłoście uwagę do KPRM, że jesteście przeciwni projektowi bo pani Krysia, która moglibyście zatrudnić do realizacji tej ustawy, nie będzie miała gdzie siedzieć. Może w odpowiedzi kprm jakieś krzesła wam przysle.
Tylko nie zapomnijcie się podpisać z imienia i nazwiska i urzędu który reprezentujecie, a dokładniej wójta, burmistrza lub prezydenta którego reprezentujecie.

Z pewnością na tak "cenne" uwagi ze strony samorządowej wszyscy oczekują - zwłaszcza w świetle OSR do projektu, który przewiduje środki dla samorządów na wdrożenie i organizacje realizacji programu 500+ a później odpis na koszty obsługi.
malii

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x