nie jest jasne, jest to groźba, domysły i zakaz wypowiadania sie w demokratycznym kraju, szkoda mi ciebie kimkolwiek jesteś, masz pecha parę dni temu u mnie też był ksiądz po kolędzie nie obrażaj ani mnie ani moich uczuć religijnych
jak nie rozumiesz dyskusji to nie zabieraj głosu,
to nie jest groźba, to jest realne, Pan dał życie, Pan ma prawo je zabrać, a ty miernoto nie jesteś godzien to komentować bo inaczej to nie zasługujesz na miłość Pana , masz okazać miłosierdzie i nadal miłować bliźnich, trudne, ano trudne, ale chwalebne, tak postępuje \"Eleni\" Wielka Gwiazda
nie żyje córka Eleni, ale co to ma wspólnego z eutanazją???
po co przywołujesz ten przykład?
a jak miłujesz bliźniego oto cytaty: \" bo inaczej to wytoczę proces o obrazę, że się nie pozbierasz, czy to jasne? \"
\"a ty miernoto nie jesteś godzien to komentować \"
to ty nie jesteś godzień/godna ubliżać, tacy jak ty nie są w stanie ani mi grozić, ani dotknąć, wróć do tematu, albo nie zabieraj głosu
sam jesteś wyznawcą śmierci - i jak zawsze oprócz obelg nic na temat
zdaje sie że Andrzej wywołał temat nie po to zeby Wojtek wkleił o Eleni i zabronił wypowiedzi chyba, ze jedynie słusznych, czyli własnych okraszonych obelgami - w takim razie nie ma ten temat sensu
straciła córkę, a mimo to miłuje, czyż to nie jest piękne, jak nie rozumiesz toś jest kiep i takim pozostaniesz, chociaż my cię nadal miłujemy pomimo, że nam ubliżasz
moja znajoma straciła tragicznie syna, a mimo to miłuje - kiepie i to nadal nie ma nic wspólnego z eutanazją
ja komuś ubliżam? i tak delikatnie ewentualnie kiepie - używam twojego języka
nie zaśmiecaj tego tematu