Cywilizacja Śmierci - HYdE PaRK

Strona 3 z 9    [ Posty: 82 ]

Napisano: 12 sty 2013, 23:55

nie jest jasne, jest to groźba, domysły i zakaz wypowiadania sie w demokratycznym kraju, szkoda mi ciebie kimkolwiek jesteś, masz pecha parę dni temu u mnie też był ksiądz po kolędzie :) nie obrażaj ani mnie ani moich uczuć religijnych
jak nie rozumiesz dyskusji to nie zabieraj głosu,
~oko

Napisano: 13 sty 2013, 0:04

to nie jest groźba, to jest realne, Pan dał życie, Pan ma prawo je zabrać, a ty miernoto nie jesteś godzien to komentować bo inaczej to nie zasługujesz na miłość Pana , masz okazać miłosierdzie i nadal miłować bliźnich, trudne, ano trudne, ale chwalebne, tak postępuje \"Eleni\" Wielka Gwiazda
~Wojtek

Napisano: 13 sty 2013, 0:10

nie żyje córka Eleni, ale co to ma wspólnego z eutanazją???
po co przywołujesz ten przykład?

a jak miłujesz bliźniego oto cytaty: \" bo inaczej to wytoczę proces o obrazę, że się nie pozbierasz, czy to jasne? \"
\"a ty miernoto nie jesteś godzien to komentować \"

to ty nie jesteś godzień/godna ubliżać, tacy jak ty nie są w stanie ani mi grozić, ani dotknąć, wróć do tematu, albo nie zabieraj głosu
~oko

Napisano: 13 sty 2013, 0:17

oby ciebie odłączyli od cyca nieśmiertelności, bądź pozdrowiony wyznawco śmierci, bez procesowania, bo nie warto grosz marnować na twoją obronę
~Wojtek

Napisano: 13 sty 2013, 0:22

sam jesteś wyznawcą śmierci - i jak zawsze oprócz obelg nic na temat

zdaje sie że Andrzej wywołał temat nie po to zeby Wojtek wkleił o Eleni i zabronił wypowiedzi chyba, ze jedynie słusznych, czyli własnych okraszonych obelgami - w takim razie nie ma ten temat sensu
~oko

Napisano: 13 sty 2013, 0:24

każdy człowiek powinien mieć prawo o decydowaniu o swoim życiu ( w rozumieniu, że nie ma innej możliwości )
~Zefir

Napisano: 13 sty 2013, 0:30

straciła córkę, a mimo to miłuje, czyż to nie jest piękne, jak nie rozumiesz toś jest kiep i takim pozostaniesz, chociaż my cię nadal miłujemy pomimo, że nam ubliżasz
~Wojtek

Napisano: 13 sty 2013, 0:31

O swoim.. to jeszcze jako, ale o życiu/śmierci innego..?
~hipster

Napisano: 13 sty 2013, 0:38

moja znajoma straciła tragicznie syna, a mimo to miłuje - kiepie i to nadal nie ma nic wspólnego z eutanazją
ja komuś ubliżam? i tak delikatnie ewentualnie kiepie - używam twojego języka
nie zaśmiecaj tego tematu
~oko do Wojtka

Napisano: 13 sty 2013, 0:38

cywilizacja śmierdzi...
~p

Strona 3 z 9    [ Posty: 82 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x