Czeki Augustyna już wkrótce! - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 19 maja 2014, 9:28

Koniec z wyłudzeniami na wnuczków, wkrótce wejdzie w życie super plan zniszczenia więzi rodzinnych, kolejny biznes, setki zatrudnionych, zabieranie dodatków wcześniej przyznanych.

Prawa nabyte nie mają znaczenia liczy się idea pomocy dla niesamodzielnych których także nie ma w Konstytucji!

... a opiekun rezygnujący z pracy lub jej niepodejmujący nie dostanie nic zero!

Polska Augustyna to Polska bezpieczna dla seniorów!
bonus

Napisano: 19 maja 2014, 9:32

I to dzięki reprezentantom WO, ich tajnemu porozumieniu z rządem, w którym sprzedali nas i nasze interesy, pozbawiając nas tym samym jakichkolwiek nadziei na świadczenie pielęgnacyjne.
m&m

Napisano: 19 maja 2014, 9:53

ale pi......e sorry ale takie glupoty wypisywac na forum pracowniczym z tego co wiem ktos m&m jest zablokowany na kazdym forum WO
gosc

Napisano: 19 maja 2014, 11:29

gosc pisze:ale pi......e sorry ale takie glupoty wypisywac na forum pracowniczym z tego co wiem ktos m&m jest zablokowany na kazdym forum WO
Jak się ma odmienne zdanie od administratorów blogów, to nie dziwota. W koncu dla nich to jest jedyny sposób , żeby jedyna słuszna w ich uznaniu prawda trafiła do pozostałych.
I nie widzę zadnych przeciwskazań, zebym nie mogła o tym tego tutaj napisać w tym temacie, który jest o nowej ustawie , którą 'zafudował' nam przewodnicząca OŚOON swoją sprzedajnością albo głupotą, albo tez jednym i drugim. Jej działania skierowane na szkodę WO, naduzycie zaufania jakie zostało jej dane, zdrada interesów o jakie walczyli WO, potajemne dogadywanie się w tym celu z władzą, dla ciebie sa może głupotą niewartą poruszania, a dla mnie juz nie.
m&m

Napisano: 19 maja 2014, 13:08

na niebieskim blogu może pisać, tam jest wolność słowa

czyli będą masowe zwolnienia w ośrodkach? no bo po co wywiady jak będą super czeki? ludzie tego nie będą brać chyba, że na opał

a TK orzekł, że śp należy się opiekunowi za utracony dochód a tu proszę

RCL pewnie poprze projekt, Komisje formalność, Sejm, Senat i do TK i tak zejdzie z 2-3 lata
ok2

Napisano: 19 maja 2014, 14:23

Na niebieskim mozna pisać, dopóki ze wszystkim zgadza sie z opiekunem matki.
I o jakich zwolnieniach piszesz w osrodkach? Przeciez nowy system wiąże się z większą biurokracją, a tym samym etacików do upchania swoich przybędzie.
m&m

Napisano: 19 maja 2014, 14:39

m&m pisze:Na niebieskim mozna pisać, dopóki ze wszystkim zgadza sie z opiekunem matki.
I o jakich zwolnieniach piszesz w osrodkach? Przeciez nowy system wiąże się z większą biurokracją, a tym samym etacików do upchania swoich przybędzie.
m&m najpierw jechałaś na biały blog, potem na niebieski, teraz już nawet na zielonym cie nie chcą. wszędzie zablokowana? Nie daje to ci nic do myślenia?
Trollujesz to cie blokują kobieto. Proste :mrgreen:
MagdalenaO

Napisano: 19 maja 2014, 15:18

Nie ta kolejność. Najpierw był niebieski blog, na którym zostałam zablokowana, gdyz w przeciwieństwie do opiekuna matki uwazałam, że śp powinno być uzależnione od obowiązku alimentacyjnego, a przyznawanie go każdemu, kto tylko wyraza chęć opieki, nawet bez faktycznego sprawowania opieki staje sie poparciem dla nadużyć.
Potem dopiero był biały, na którym zostałam z resztą tak jak wiele innych osób zablokowana, gdyz nie popierałam bezwarunkowego godzenia sie na zasiłek dla opiekuna, który miał być rzekomo przywróceniem nam prawa do swiadczenia pielegnacyjnego.
I tak zaczęła sie moja przygoda z zielonym blogiem, która trwała do momentu , w którym zaczęła na wierzch wypływac zdrada dziewczyn. A ze jeszcze moje spostrzeżenia z komisji potwierdzały fakt ich zaprzedania sie, to i tam zaczęłam być niepożądanym gościem. A traktując innym WO, mających odmienne zdanie od administracji bloga w ten sposób, wciskana propaganda będzie miała większą siłę przebicia.
A dla kogos, dla kogo moje wpisy sa niewygodne zawsze będę trollem. Ale to nie znaczy wcale , ze nim jestem i ze wszyscy mnie za niego uwazaja. Ja w przeciwieństwie do innych, żeby cos napisac nie muszę kryć sie wciąż za innym nic durnowatym nickiem, ukrywac przed wszystkimi swoje dane, czy tez twarz.
m&m

Napisano: 19 maja 2014, 18:46

bzdurny pomysł, nie ma co robić to wymyśla głupoty, lepiej niech wróci i wydaje dary unijne z banku żywności
...

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x