dzięki ....naprawdę czytam czytam a potem brzuch mnie boli że mam iśc do pracy Może jeszcze ktoś mi powie Czy to nic że te 17tys dostał w tamtym okresie zasiłkowym ?
to napewno nic, ze to dostał, nie ma to wpłuwu na ten okres zasilkowy, liczy sie to czy uzyskał jakios dochod z tytułu prowadzenia dzialalnosci gospodarczej w 2 miesiącu
napewno jest to jakaś pomoc unijna nieopodatkowana wiec jej nie liczysz bo w katalogu nieopodatkowanych nie masz takich dochodów tylko uzysk za II msc działalności
baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Zawsze poprosze o pomoc Ja powiem prawde Koleżanki mają prawo mnie nie lubic Jestem dlatego że szef jest dobym kolega mojego dziadka Najchętniej bym poszła gdzie oczy poniosa Nie chce mi się życ ale mieskzam w małym miescie Nie jestem bogata Ciszylam się ale juz jestem w nastroju tragicznym z tamtej radości nie zostało n8ic
Wiem i z tego powodu najbardziej przeżywam Ucze sięduzo w domu przeczesuje ustawy rozporządzenia Nie raz wszystko wiem nie raz nie radze sobie czasem coś mi COŚ wyklucza i juz bym beczała Nawet nie smiem zapytać jak mam wątpliwosci Mam licencjat i będe dalej sie uczyła jak tylko brat pojdzie do pracy Czasami jest dobrze i mam nadzieje że wytrzymam Niestety częściej jest że mam wielgachnego doła >Dziewczyny sa w róznym wieku i przeraża mnie myśl że nigdy mnie nie polubia