CZUJE SIE ŹLE - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 27 lut 2014, 14:38

dzięki ....naprawdę czytam czytam a potem brzuch mnie boli że mam iśc do pracy Może jeszcze ktoś mi powie Czy to nic że te 17tys dostał w tamtym okresie zasiłkowym ?
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 14:39

to napewno nic, ze to dostał, nie ma to wpłuwu na ten okres zasilkowy, liczy sie to czy uzyskał jakios dochod z tytułu prowadzenia dzialalnosci gospodarczej w 2 miesiącu
~LOL

Napisano: 27 lut 2014, 14:40

napewno jest to jakaś pomoc unijna nieopodatkowana wiec jej nie liczysz bo w katalogu nieopodatkowanych nie masz takich dochodów tylko uzysk za II msc działalności
~Dorcia

Napisano: 27 lut 2014, 14:42

baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Zawsze poprosze o pomoc Ja powiem prawde Koleżanki mają prawo mnie nie lubic Jestem dlatego że szef jest dobym kolega mojego dziadka Najchętniej bym poszła gdzie oczy poniosa Nie chce mi się życ ale mieskzam w małym miescie Nie jestem bogata Ciszylam się ale juz jestem w nastroju tragicznym z tamtej radości nie zostało n8ic
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 15:03

wiesz Ula jak dostałaś pracę po znajomości a nie za wiedzę to koleżanki to boli
~marta

Napisano: 27 lut 2014, 15:10

No to masz dziewczyno faktycznie przerąbane u koleżanek. I nigdy więcej nikomu nie mów, że masz plecy.
~ludek

Napisano: 27 lut 2014, 15:12

a czy te dotację wpisuje się w nieopodatkowane dochody bo tak teraz czytam i zastanawiam się czy to sa te środki bezzwrotnej pomocy zagranicznej .....
~Dorcia

Napisano: 27 lut 2014, 15:12

Wiem i z tego powodu najbardziej przeżywam Ucze sięduzo w domu przeczesuje ustawy rozporządzenia Nie raz wszystko wiem nie raz nie radze sobie czasem coś mi COŚ wyklucza i juz bym beczała Nawet nie smiem zapytać jak mam wątpliwosci Mam licencjat i będe dalej sie uczyła jak tylko brat pojdzie do pracy Czasami jest dobrze i mam nadzieje że wytrzymam Niestety częściej jest że mam wielgachnego doła >Dziewczyny sa w róznym wieku i przeraża mnie myśl że nigdy mnie nie polubia
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 15:13

Masz rację, Marta. Oprócz znajomości należałoby jeszcze posiadać przynajmniej elementarną wiedzę z zakresu wykonywanych obowiązków.
~Ewa

Napisano: 27 lut 2014, 15:13

Dorcia ! możesz jeszcze coś dodać ?albo KTOŚ
~ULA

Strona 2 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x