CZUJE SIE ŹLE - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 27 lut 2014, 15:17

\"Masz rację, Marta. Oprócz znajomości należałoby jeszcze posiadać przynajmniej elementarną wiedzę z zakresu wykonywanych obowiązków.\"

Jesli masz na mysli wiedzę z zakresu SR to takiej wiedzy w żadnej szkole nie zdobędziesz. Tylko praktyka.
~ludek

Napisano: 27 lut 2014, 15:17

źle napisałam ale to nie ma znaczenia Dostał 27 ty a nie 17 tys
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 15:22

Wiem o tym, Ludku, ale czy ktoś przyjąłby do pracy bez znajomości osobę, która nie zna wcale ustawy?
~Ewa

Napisano: 27 lut 2014, 15:25

a kiedy znajomosc ustawy jest wystarczajaca by przyjąć do pracy? i tak praktyka wszytsko weryfikuje czy ktos sobie poradzi w tej pracy, czy tez nie
~LOL

Napisano: 27 lut 2014, 15:30

LOL zgadzam się
~:)

Napisano: 27 lut 2014, 15:35

pozdrawiam Wszystkich
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 15:37

popracowałbyś z taką osobą to byś zmienił zdanie...u mnie w gminie konkurs wygrała znajoma wice wójta. totalna maskara po upływie 6 miesięcy Pani kompletnie nie zna ustawy, siedzi i kwitnie...nie wie jakie są dodatki ba ona nie wie co to jest dodatek do rodzinnego nic nie wie...i nic jej nie można zrobić bo Pani się uczy i ma prawo...jestem na skraju załamania nerwowego...więc Ewa ma rację podstawową teoretyczna wiedza o ŚR i kpa to podstawa
~marta

Napisano: 27 lut 2014, 15:43

ok widocznie ta osoba u Ciebie to rzeczywiscie beznadziejny przypadek, powinniscie ja dac do przyjmowania ludzi, nakrzycza na nia ,że nic nie wie to moze zrozumi conieco
~LOL

Napisano: 27 lut 2014, 15:44

ULA takie czasy, że pewnie duża część ma taką samą historie za sobą
Fakty są takie, że bez solidnej pracy i umiejętności szybkiego uczenia się nikt bez względu na szerokość pleców nie utrzyma się na tym stanowisku. Nie ma znaczenia w jaki sposób uzyskałaś tą hmm\"szansę\" ważne jak ją wykorzystasz. A koleżanki podejrzewam, że chciały jakiegoś swojego znajomego widzieć w tym miejscu i stąd ta żółć. Nie przejmuj się, uśmiech i do przodu;))
~asik

Napisano: 27 lut 2014, 15:45

brawo asik, nic dodac nic ująć
~LOL

Strona 3 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x