czy będziecie wyjasniać rozbieżności w składach rodziny??

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
elinka85
Referent
Zajmuję się: ps

czy będziecie wyjasniać rozbieżności w składach rodziny??

Post autor: elinka85 »

Czy będziecie wyjaśniać rozbieżności w składach rodziny??? tj. inaczej w osłonowym a inaczej w węglowym??? Ja nie wiem w co mam ręce wsadzać a tu jeszcze obdarowano mnie dodatkiem węglowym!
Już siedzę po godzinach (czasem nawet w weekend) ja fizycznie nie mam czasu na zabawy w jakieś wyjaśnienia, które i tak będą tylko sztuką dla sztuki :/
Greeeku
Praktykant
Zajmuję się: Pomoc Administracyjna
Kontakt:

Re: czy będziecie wyjasniać rozbieżności w składach rodziny??

Post autor: Greeeku »

W ustawie dot. dodatku węglowego jest napisane że możemy tylko weryfikować to czy ktoś opala węglem czy nie. Nic więcej nie ma. Czyli jeżeli nic nie ma w ustawie to Cię to nie interesuje
Magda k
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Sw
Kontakt:

Post autor: Magda k »

raczej się z tym nie zgodzę jak mi ,,wyjdzie ,, ze w osłonowym były 2 osoby a teraz jedna i na odwrót to wyjaśniam -wzywam i osoba oświadcza od kiedy nie prowadzą wspólnego gospodarstwa
pawel.w
Starszy referent
Zajmuję się: PS/ŚW/ŚR/FA/ itd.
Kontakt:

Post autor: pawel.w »

Greeeku pisze: 23 sie 2022, 13:50 W ustawie dot. dodatku węglowego jest napisane że możemy tylko weryfikować to czy ktoś opala węglem czy nie. Nic więcej nie ma. Czyli jeżeli nic nie ma w ustawie to Cię to nie interesuje
jest jeszcze KPA
Awatar użytkownika
masterm
Starszy referent
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: masterm »

elinka85 pisze: 22 sie 2022, 9:22 Czy będziecie wyjaśniać rozbieżności w składach rodziny??? tj. inaczej w osłonowym a inaczej w węglowym??? Ja nie wiem w co mam ręce wsadzać a tu jeszcze obdarowano mnie dodatkiem węglowym!
Już siedzę po godzinach (czasem nawet w weekend) ja fizycznie nie mam czasu na zabawy w jakieś wyjaśnienia, które i tak będą tylko sztuką dla sztuki :/
POMYŚL JESZCZE o ustawie która wejdzie we wrześniu :)
Zyta87
Referent
Zajmuję się: ŚW/FA/DM/DO
Kontakt:

Post autor: Zyta87 »

Ja nie wnikam i nie biorę dodatkowych oświadczeń, składają wnioski pod odpowiedzialnością karną, wiedzą o tym. Ustalone z szefostwem
ODPOWIEDZ