Czy będziecie wyjaśniać rozbieżności w składach rodziny??? tj. inaczej w osłonowym a inaczej w węglowym??? Ja nie wiem w co mam ręce wsadzać a tu jeszcze obdarowano mnie dodatkiem węglowym!
Już siedzę po godzinach (czasem nawet w weekend) ja fizycznie nie mam czasu na zabawy w jakieś wyjaśnienia, które i tak będą tylko sztuką dla sztuki :/
czy będziecie wyjasniać rozbieżności w składach rodziny??
-
- Referent
- Zajmuję się: ps
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Pomoc Administracyjna
- Kontakt:
Re: czy będziecie wyjasniać rozbieżności w składach rodziny??
W ustawie dot. dodatku węglowego jest napisane że możemy tylko weryfikować to czy ktoś opala węglem czy nie. Nic więcej nie ma. Czyli jeżeli nic nie ma w ustawie to Cię to nie interesuje
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Śr
Sw - Kontakt:
raczej się z tym nie zgodzę jak mi ,,wyjdzie ,, ze w osłonowym były 2 osoby a teraz jedna i na odwrót to wyjaśniam -wzywam i osoba oświadcza od kiedy nie prowadzą wspólnego gospodarstwa
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS/ŚW/ŚR/FA/ itd.
- Kontakt:
jest jeszcze KPAGreeeku pisze: 23 sie 2022, 13:50 W ustawie dot. dodatku węglowego jest napisane że możemy tylko weryfikować to czy ktoś opala węglem czy nie. Nic więcej nie ma. Czyli jeżeli nic nie ma w ustawie to Cię to nie interesuje
- masterm
- Starszy referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
POMYŚL JESZCZE o ustawie która wejdzie we wrześniuelinka85 pisze: 22 sie 2022, 9:22 Czy będziecie wyjaśniać rozbieżności w składach rodziny??? tj. inaczej w osłonowym a inaczej w węglowym??? Ja nie wiem w co mam ręce wsadzać a tu jeszcze obdarowano mnie dodatkiem węglowym!
Już siedzę po godzinach (czasem nawet w weekend) ja fizycznie nie mam czasu na zabawy w jakieś wyjaśnienia, które i tak będą tylko sztuką dla sztuki :/

-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW/FA/DM/DO
- Kontakt:
Ja nie wnikam i nie biorę dodatkowych oświadczeń, składają wnioski pod odpowiedzialnością karną, wiedzą o tym. Ustalone z szefostwem
Oprócz czy będziecie wyjasniać rozbieżności w składach rodziny?? - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Wzór informacji o przyznaniu dodatku węglowego
węglowy - osobne gospodarstwa
2 deklaracje w CEEB
wydruk weryfikacji
rodzaj i liczba zródeł ciepła puse pola
zgłoszenie CEEB
Wzór informacji
piec kaflowy
odliczanie 13 emerytury
Głupoty po imporcie csv z CEEB do Sygnity
Dod. osłonowy - czy macie teraz taką sytuację?
Dodatek węglowy a kupno węgla w sklepie PGG
Dodatek węglowy - skład rodziny
Dodatkowe roczne świadczenie
Wnioskodawca złożył 2 wnioski na 2 różne domy
DW dla lokali socjalnych/komunalnych