Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta? - HYdE PaRK

Strona 5 z 16    [ Posty: 153 ]

Napisano: 31 sty 2013, 20:09

pewnie, że nie wymaga, będzie chodzić w piórpuszu
~...

Napisano: 31 sty 2013, 20:18

\"Stalking – termin pochodzący z języka angielskiego, który oznacza „podchody\" lub „skradanie się\". Pod koniec lat 80. XX wieku stalking zyskał dodatkowe negatywne znaczenie na skutek nowego zjawiska społecznego, jakim było obsesyjne podążanie fanów za gwiazdami filmowymi Hollywood. Obecnie stalking jest definiowany jako \"złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu\".
Stalking jest często powiązany z czynami karalnymi tj. obrazą i zniewagą, zniszczeniem mienia, przemocą domową. Przykładowe zachowania definiowane jako stalking to śledzenie ofiary, osaczanie jej (np. poprzez ciągłe wizyty, telefony, smsy, pocztę elektroniczną, podarunki) i ciągłe, powtarzające się nagabywanie. Działania te są szczególnie niebezpieczne, gdy mogą przybrać formę przemocy fizycznej zagrażającej życiu ofiary[1].\"

za

https://pl.wikipedia.org/wiki/Stalking

sprawdź zanim znowu coś chlapniesz tak jak z \"łamaniem paradygmatów z czego jesteś znana w środowisku\" - niedokładny cytat z twojego wpisu
~info dla dzibar

Napisano: 31 sty 2013, 20:29

no ale dzibar obserwuje ten stalking, może lewituje? czekam na odpowiedź
~oko

Napisano: 31 sty 2013, 21:26

to jest raczej info dla ciebie bo ja znam znaczenie słów, ktore używam; w moim przekonaniu to początki stalkingu - przynajmniej ma wszelkie znamiona tego paragrafu KK

a przypomniałam KU PRZESTRODZE i aby pohamować słowne zapędy osób typu: Niesiołowski i Palikot.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 31 sty 2013, 21:53

i znów dzibar ZERO merytoryki, tyle dobrze ze nie odsyłasz mnie do innego postu, bo sama to tutaj napisałeś

nie wypisuj o jakichs początkach stalkingu, i przestrogach, weź odpowiedzialność za własne słowa!!!

co maja slowne zapędy kogokolwiek do stalkingu???
złam i ten paradygmat - wyjaśnij w końcu, mój wpis nadal aktualny:

2013-01-31 16:27
Re: Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta?
wysłane przez ~oko dnia 2013-01-31 16:27:35
~oko
i gdzie twoje argumenty dzibar? napisałaś o sobie:\" wampir, który wysysa krew z człwieka nekajac go swoją obsesją i brakiem wiedzy, niemajac nic do powiedzenia mówisz i jeszcze atakujesz osobe, która śmie tobie zwrócic uwage, że mówisz nie na temat\"

poza tym dzibar wyklepala na klawiaturze:
\"mam tu na myśli stalking
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpos ... omosc.html
bardzo wyrafinowana forma usuwania przeciwnikow politycznych ( tak wynika z moich obserwacji) i nie wygodnych osob - a wszystko w imie prawa ( umarzane postepowania)\"

czy Ty wiesz co to jest stalking????????????

a gdzie ty obserwujesz telefony i sms-y do polityków??? WYJAŚNIJ - TO JEST KONKRETNE PYTANIE, BO OSKARŻASZ
KTO I KOGO NĘKA TELEFONICNIE!!!!!

wszak napisałaś:\"Jak widać z powyższego potrafię uznać ( empatia) prawa, ale też potrafię nazwać rzeczy po imieniu ( na tym polega terapia - dobra diagnoza i prawdziwa jest podstawą ) - nie zaś obluda i zamiatanie problemu pod dywan bo inni tez tak zrobili\"
nie zamiataj pytań pod dywan bo nigdy nie wyzdrowiejesz

~oko

Napisano: 31 sty 2013, 22:09

Odbiegacie od tematu;)
Brakuje już argumentów?
~Adam

Napisano: 31 sty 2013, 22:22

dzibar wrzuca różne tematy a potem ma pretensje,
fakt jest faktem - do rzeczy więc
moim zdaniem Grodzka nie ma problemów z własna osobowością, bo teraz jest w zgodzie z samą sobą, natomiast osoby typu Pawłoicz - atakują, ubliżają, poniżają i w tym jest problem
~oko

Napisano: 31 sty 2013, 22:39

no ci to tutaj bywają ze hohohoooooooooooooo
~info dla dzibar

Napisano: 31 sty 2013, 22:55

\"stalking jest definiowany jako \"złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu\".\"

gdzie ty dzibar widzisz elementy stalkingu w twoim przypadku (to do wpisu z 19:26) - podaj chociaż jeden pasujący do definicji element?
i może także odniesiesz się do chamskiego zachowania nijakiej pawłowicz tak jak odnosisz się do innych polityków, którzy nie są do pisuarów (np. niesiołowicz czy palikot)
~i ja...

Napisano: 31 sty 2013, 23:08

Pawłowicz sama wygląda nieciekawie. Jakby ją z zakonu wyjęli. Nieskażona chłopem ale skażona polityką . Tylko polityce pozwala się ruchać. Poza tym jest czysta jak spirytus.
~Adam

Strona 5 z 16    [ Posty: 153 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x