Pan pobierał świadczenie pielęgnacyjne od 30.12.2010 r. do 30.06.2013 r.
następnie zasiłek dla opiekuna od 01.07.2013 r. do bezterminowo
zapomniało mu się powiedzieć że od 03.10.2011 r. prowadził działalność gospodarczą 30.06.2014 r. (jeszcze dostałam cynk że owy Pan ma działalność gos. na terenie Niemiec) tego nie potrafię zweryfikować i dowiedzieć się.
do śp robię wszczęcia postępowania
do zdo - wznowienie czy tak?
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
mam podobna sytuacje tylko że nie wiem co z bieżącym zdo bo teraz się należy czy wstrzymać wypłaty czy wypłacać na bieżąco a decyzje na zdo po wznowieniu w cześci odmówić a w części na bieżąco przyznać
moim zdaniem zdo nie przysługuje bo nie miał uprawnień do sp (nie wygasło mu z dniem 30.06.2013 r.)
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
o tym nie pomyslałam więc co na bieżaco nowy wniosek na szo a jak by sie odwołała od tych moich decyzji i sko by uwaliło moje decyzji czy sąd i by sie te świadczenia należały