będzie ciekawie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 27 lut 2015, 22:26

Bardzo dobrze.Pomalutku zaczną eliminować symulantów i nierobów wyłudzających na nich świadczenia :lol:
Jestem za!!!

Napisano: 27 lut 2015, 23:05

Jak się tworzy przepisy dla cwaniaków i kombinatorów, to nie dziwota, że właśnie tacy to wykorzystują.

A co do zmian to podobają mi sie te w art 6b odnośnie pkt 7.
Tylko pytanie w jakim celu tego typu zmiany, skoro do potrzeb swiadczenia planują całkiem inne skalowanie przez komisje wojewódzkie.
m&m

Napisano: 28 lut 2015, 11:29

Czytać, czytać i jeszcze raz czytać, ale ZE ZROZUMIENIEM czego dotyczy ten projekt! Zawiść i końskie okulary, przeszkadzają w prawidłowym zrozumieniu tekstu czytanego.
mamonka

Napisano: 28 lut 2015, 11:40

No to wykaż sie tym prawidłowym zrozumieniem tekstu czytanego.
m&m

Napisano: 28 lut 2015, 11:48

Takie rzeczy to u mnie kosztują. Wysokość kwoty zależy od stopnia inteligencji petenta.
mamonka

Napisano: 28 lut 2015, 11:51

Kati@

Napisano: 28 lut 2015, 12:09

mamonka pisze:Czytać, czytać i jeszcze raz czytać, ale ZE ZROZUMIENIEM czego dotyczy ten projekt! Zawiść i końskie okulary, przeszkadzają w prawidłowym zrozumieniu tekstu czytanego.
I jeszcze raz i jeszcze jeden raz. :roll:
mamonka

Napisano: 28 lut 2015, 12:31

No to wychodzi na to, że jestes zwykłym krzykaczem.
m&m

Napisano: 28 lut 2015, 14:08

I cóz takiego to uzasadnienie tłumaczy, ze az trzeba specjalnego czytania ze zrozumien.
Ale pisząc o zmianach podyktowanych szeregiem różnych czynników, mimo wszystko te czynniki trzeba sobie samemu dopowiadać i tutaj nic nie pomoze czytanie ze zrozumieniem.
Tak i nie wiadomo na czym ma polegac cel lepszego dostosowania instrumentów pomocy jaka powinna być udzielana w zależności od rzeczywistego zakresu potrzeb.
A to to juz jest jakaś kpina , jesli rzeczywisty zakres pomocy niepełnosprawnemu ma zalezec od jego kryterium dochodowego.I taki niepełnosprawny niezzdolny do samodzielnej egzystencji mający mający miesięcznie 100/200 zł ponad limit kryterium będze musiał sobie za to sam zafundować opiekę.
Taki dochód będzie go czynił bogaczem.
m&m

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x