czy jeszcze ktoś mu wierzy - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 04 sie 2012, 20:51

Łukasz jako ten chłopekfilozofek wyznaje wiarę, że to co w necie to prawda i \"klikam wiec jestem\" to i problemy na jako ta dzibar
~albowiem

Napisano: 05 sie 2012, 23:05

ktoś wam każe zaglądać pod wrzucone przez mnie linki? czy po prostu nie macie innego zajęcia? a może po prostu nie macie z kim pogadać, więc na forum wchodzicie? Ja tu zaglądam okazjonalnie, czasem nieco częściej, ale nie jest to moja pasja. Czy ja gdzieś zapytałem, czy ktoś ma zaufanie do Kaczynskiego? Nie. Pytałem o Tuska, no ale skoro komuś trudno zrozumiec proste pytanie, to o czym poważnym można w ogóle rozmawiać?

albowiem,
ujawnij się, przedstaw i wtedy pogadamy. Zobaczymy, co zrobiłeś dla środowiska pracowników socjalnych, potem oceniaj innych. Czy oprócz mnie jeszcze ktoś się kiedykolwiek przedstawił i napisał z jakiego jest ośrodka, czy jakiej jednostki? Cwaniaki bez twarzy i honoru.
~Łukasz

Napisano: 05 sie 2012, 23:27

marjan

np. w Łagiewnikach, też są cegiełki ofiarodawców, i co z tego? Rozumiem, że Ci to przeszkadza, ale rozumiem też, że ty się nie zrzucałeś i nie zrzucasz, więc o co ci chodzi. Z twojego nie budują.

~Łukasz

Napisano: 06 sie 2012, 0:16

Odpowiem ponieważ już dawno przestałam wierzyć, że Donald Tusk jest premierem, który dba o Polskę i o to aby Polakom ułatwić życie.
Jestem przekonana, że oprócz czubka własnego nosa i PR nic wiecej go nie interesuje, a obecnie nawet działa na szkode Polski przedłużając kadencję w ktorej trwa bez inicjatywy i pomysłów
Cała atmosfera jaką za jego przyzwoleniem wywołuje, polityczne wpadki ( z p. Merkel, Wł. Putinem) tak jak i prezydenta Komoriwakieo
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1eef5

obłuda, z której trzeba sie później tłumaczyć
wpadki pana Sikorskiego oraz zaniechania co ma bezposredni wpływ na polityke światową wobec Polski i Polski w stosunku do świata = obserwuję to od kilku lat i zapisuję na forum w postaci linków ( nieraz dodaje komentarze). Uważam, że dzieje się tak źle, jak już dawno nie bywało, eskalacja przemocy wszelkiego rodzaju i prywata - tak rzecz bym ujęła.
Żadnej solidarności społecznej, NIEUDOLNE PRÓBY wyjścia z twarzą, ktore tylko pogarszaja sprawę, przypisywanie opozycji wszystkiego co najgorsze ( mieszajac ja do wszystkiego) zakrawa wręcz na paranoję.
Uważam, że im szybciej dojdzie do dymisji tym lepiej ( ale kto sie przejmuje państwem - przecież to tylko czcze gadanie - bo gdyby to był fakt - to zmiana rządu byłaby oczywista przy tych wszystkich argumentach, których jesteśmy od lat świadkami

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 06 sie 2012, 0:40

tobie dzibar już nikt nie wierzy
~albowiem

Napisano: 06 sie 2012, 19:04

Łukasz,

z moich się buduje bo na nie jeden Kościół poszły pieniądze
podatnika a politykom się nie wierzy w ogóle bo samo to że
są politykami zabiera im kredyt zaufania. Szczególnie należy
patrzeć na ręce tym powiązanym z klerem katolickim.
~marjan

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem