czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami???
czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami???
czy ktoś otrzymał gotowy wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami?? bo nie wiem czy mam czekać aż coś przyślą czy robić sobie własną wersję??
Re: czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami???
w kujawsko pomorskim nie otrzymaliśmy,
w podlaskim otrzymali druk... w druku było tylko miejsce na wpisanie kwoty zapotrzebowania, bez żadnych wyliczeń,
w podlaskim otrzymali druk... w druku było tylko miejsce na wpisanie kwoty zapotrzebowania, bez żadnych wyliczeń,
Re: czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami???
a jak w wielkopolsce wiadomo coś...
do gorzatki: też jestem z kujawsko-pomorskiego, pozdrawiam
A ja wczoraj dzwoniłam do MUW w Warszawie i Pani była bardzo zakłopotana rozmową ze mną i kazała mi zadzwonić pod koniec przyszłego tygodnia. DE to dla nich kosmos 

pod koniec przyszłego tygodnia czyli ok 6.12.2013..
a wniosek o zapotrzebowanie trzeba wysłać praktycznie przed 13.12.2013.... mają poczucie humoru...
a wniosek o zapotrzebowanie trzeba wysłać praktycznie przed 13.12.2013.... mają poczucie humoru...
a ja jestem ze śląskiego czy ktoś wie czy są druki i na jaki wydział woj. sląskiego wysyłać moze ktoś wie
,jak zawsze jaja...trzeba się wyluzować i spokojnie to przyjmować:)
jestem ze śląskiego i też czekam i nie wiem co robić
Oprócz czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami??? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Decyzja DE
i będziemy liczyć grosiki :(
pomóżcie znaleźć
czy odmowa
mega problem
Dodatki mieszkaniowe
działalnosc na ryczałcie
pełnomocnitwo
współwłasność
witam, mam zaświadczenie od pracodawcy
wskaźnik nie ogłoszony- a zapotrzebowanie ???
Wstrzymanie wypłaty z uwagi na zaległości, a częściowa wpłata
NIKT
Wydatki
ciekawostka-
dochód