wskaźnik nie ogłoszony- a zapotrzebowanie ???
wskaźnik nie ogłoszony- a zapotrzebowanie ???
bedac na szkoleniu wykładwowcapoinformował ze do dnia 30 listopada mamy wysłąc zapotzrebowanie na dodatek energetyczny- ale jak mamy toz robic skoro minister własciwy nie wykazał tego wskaźnika??? JAk to u was jest ????? Nie chchepóżniej obudzić się z ręką w....
Re: wskaźnik nie ogłoszony- a zapotrzebowanie ???
u mnie oczywiście taka sama sytuacja.. nikt nic nie wie.. Dlaczego zapotrzebowanie mamy zgłosić do 30, skoro ustawa mowie w art 5g pkt 2, że do 15 dnia m-ca poprzedzającego dany kwartał. Czyli wg mnie do 15 grudnia ( a w praktyce do 13, bo 15 to niedziela)
ja bedąc na szkoleniu( swieokrzyskie) słyszałem jak wykłądowca wyraźnie powiedział ze do 30 listopada mamy wysłać zapotzrebowanie. dzis 28 a ja w polu .... a poźniej włodarze beda mieli pretensje ze trzeba ywpłacic ze \"swoich\" pieniązków bo ja nie wysłąłem zapotrzebowania
gratuluje szkolącego.... chyba z choinki sie urwał, albo żle usłyszałeś.. zapotrzebowanie do 15 grudnia
ja wybieram sie na szkolenie 3 grudnia do Łodzi.. myślę, ze tam będzie optymistyczniej, może zapotrzebowanie do 15
. Ale przecież nie da rady wyliczyć tego zapotrzebowania bez wskaźnika

jak liczymy
Prośba
jak mam wyliczyć dodatek energetyczny gdyz zgłosiła się do mnie osoba składająca się z czterech osób .
na jaki okres wydać decyzję
jak mam wyliczyć dodatek energetyczny gdyz zgłosiła się do mnie osoba składająca się z czterech osób .
na jaki okres wydać decyzję
15,77 zł dla czteroosobowej rodziny...
na jaki okres... ??? hmmm... ???
na jaki okres... ??? hmmm... ???
Oprócz wskaźnik nie ogłoszony- a zapotrzebowanie ??? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
czy odmowa
mega problem
Dodatki mieszkaniowe
działalnosc na ryczałcie
pełnomocnitwo
czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami???
współwłasność
witam, mam zaświadczenie od pracodawcy
Wstrzymanie wypłaty z uwagi na zaległości, a częściowa wpłata
NIKT
Wydatki
ciekawostka-
dochód
art, 13d- odbiorca wrażliwy paliw gazowych
pożyczka na zakup lokalu
dobre wydatki??