czy odmowa
czy odmowa
pani złożyła wniosek o DM. dom jednorodzinny, przedstawiła mi dochody ale brak jakichkolwiek poniesionych wydatków, czy mogę dać odmowę wolę się upewnić
Re: czy odmowa
a masz może jakiś wzór takiej decyzji? była bym wdzięczna bo tak nie bardzo wiem od czego zacząć nie bardzo wiem na jakich art. się powołać
a ma CO CW i gaz ? ........ jak nie to liczysz ryczałty a więc Olu bajek nie opowiadaj

jak nie ma wydatków to nie ma tak było napisane w pytaniu więc odpowiedziałam
brak c.o, c.w i gaz a brak dokumentów jeżeli chodzi o śmieci , wodę i ścieki to brak jakichkolwiek potwierdzeń . Czyli nie ma podstaw do odmowy
Oczywiście powinna dołączyć rachunki za śmieci, wodę, ścieki. Inga nie rób odmowy tylko wezwij zgodnie z art. 50 § 1 kpa i jeżeli w terminie 7 dni od dnia otrzymania wezwania nie uzupełni braków pozostawiasz wniosek bez rozpoznania zgodnie z art. 64 § 2 kpa. Decyzja należy do niej:)
Fatamos ale ona nie ma żadnych potwierdzeń ze dokonała wpłat za jakieśkolwiek wydatków bo pytałam jak składała wniosek . brak c.o, c.w gaz tylko to mam jeżeli chodzi o wydatki
trochę sie pogubiłam
trochę sie pogubiłam
Oprócz czy odmowa - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
PONAWIAM PYTANIE?
obwieszczenie Minista Gospodarki
Użyczenie pokoju
Prosze podajcie mi wzór jak obliczyć
DRUKI...
Decyzja DE
i będziemy liczyć grosiki :(
pomóżcie znaleźć
mega problem
Dodatki mieszkaniowe
działalnosc na ryczałcie
pełnomocnitwo
czy ktoś otrzymał wniosek od wojewody na zapotrzebowanie DE czy tworzycie je sami???
współwłasność
witam, mam zaświadczenie od pracodawcy
wskaźnik nie ogłoszony- a zapotrzebowanie ???