czy mogę udzielić informacji - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 08 gru 2016, 22:03

Ot, cała pomoc społeczna i podejście do pracy."Czego ja a nie on"
zzzz

Napisano: 08 gru 2016, 22:40

niech wystąpią o spotkanie i jego cel, na piśmie, podają podstawę prana etc, wtedy ok, by nie było zarzucenia ujawnienia danych...
Gość

Napisano: 09 gru 2016, 13:43

Podstawa prawna to podstawa :)
Ja bym jeszcze wzięła oświadczenie od klienta, że wyraża zgodę na przekazanie danych...
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu.
Julia32
Referent
Od: 17 mar 2016, 9:51
Zajmuję się: PS

Napisano: 09 gru 2016, 15:43

Iga
ma rację. Współpraca to nie plotki kto ile dostał i co robi ośrodek. Współpraca to problem, możliwości rozwiązania,zasoby, podział zadań, ocena, ewaluacja. Dziwie się koleżance ,że współprace sprowadza do wniosku o udostępnienie danych. Chcą żeby do nich przyjechać? a proszę bardzo. To one będą robić kawkę i herbatkę a ty siądziesz jak Pani. Do takiej rozmowy trzeba się przygotować solidnie.
Wredna1

Napisano: 09 gru 2016, 17:22

No tak i jeszcze jakoś ładnie się ubrać i wypachnić ... i pewnie wziąć parę teczek innych klientów na wszelki wypadek, jakby jeszcze po drodze ktoś chciał coś od nas wiedzieć : )
Xman

Napisano: 09 gru 2016, 19:37

I po co ten sarkazm?wniósł coś konstruktywnego?
Wredna1

Napisano: 09 gru 2016, 23:45

Czasem warto coś doprowadzić do ironii, żeby pokazać błąd we wstępnym założeniu. Podroż służbowa żeby wyspowiadać się Paniom z Caritasu (w tym także z ilości wizyt pracownika socjalnego) jest przecież całkiem niezłym przegięciem : )
No nic, udanego weekendu : )
Xman

Napisano: 11 gru 2016, 20:38

Jak tak pojmujecie współpracę kiedy jest nacisk na zawiazywanie koalicji na rzecz rodziny i wszechstronnej pracy z rodziną to gratuluję. U nas były byście już poza symboliczną bramą.
wredna1

Napisano: 12 gru 2016, 9:45

Gościu ja nie mogę już Ciebie czytać ale życzę ci dalszych sukcesów i dobrych rozwiązań w swojej pracy i w domach klientów twojego ośrodka.
Iga2

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x