czy można kierować do dps na czas nieokreślony jeśli lekarz napisał na zaświadczeniu, że wymaga całodobowej opieki OKRESOWO
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czy można kierować do dps na czas nieokreślony jeśli lekarz napisał na zaświadczeniu, że wymaga całodobowej opieki OKRESOWO
czy można kierować do dps na czas nieokreślony jeśli lekarz napisał na zaświadczeniu, że wymaga całodobowej opieki OKRESOWO.
Re: czy można kierować do dps na czas nieokreślony jeśli lekarz napisał na zaświadczeniu, że wymaga całodobowej opieki OKRESOWO
do dps kieruje się na czas nieokreślony chyba że klient wnioskuje o umieszczenie okresowe, któryś art w rozporządzeniu o domach pomocy
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: czy można kierować do dps na czas nieokreślony jeśli lekarz napisał na zaświadczeniu, że wymaga całodobowej opieki OKRESOWO
Rozumiem, wiem o tym, ale jeśli lekarz napisał na zaświadczaniu, że dana osoba wymaga całodobowej opieki okresowo, to czy mogę skierować taką osobę na czas nieokreślony. Prawie wszyscy lekarze dla osób, które są kierowane do dps piszą, że wymagają te osoby opieki na stałe, no to rozumiem, że kieruje się na czas nieokreślony, a jak napisał że wymaga opieki okresowo, to na czas nieokreślony też można skieować?
Oprócz czy można kierować do dps na czas nieokreślony jeśli lekarz napisał na zaświadczeniu, że wymaga całodobowej opieki OKRESOWO - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
spadek
Fajne stronki DPS
Spadek mieszkańca DPS na starych zasadach
DPS- ETAT PRACOWNIKA SOCJALNEGO
zasiłek celowy w DPS
odpłarnosc
wywiad środowiskowy z opiekunem osoby ubezwłasnowolnionej
wywiad kontrolny DPS
przeliczenie zasiłku stałego
paragony
i co mam zrobić
dps - osoba ubezwłasnowolniona