Jaki film na relax?
Nie wiem jakie filmy lubisz oprócz tych ambitnych ze starego kontynentu.
Powiem Ci co mi sie ostatnio podobało i utkwiło w głowie: Dystrykt 9, Elizjum, Noc oczyszczenia, Kapitan Philips, Grawitacja, Labirynt (warto), Gorzej być nie może, Koneser, Melancholia, Eden lake, Uciekinier (2012), Obłęd, Pogrzebany, Połączenie, Oszukana, Nietykalni (warto).
czemu ..? bo byłoby to nudne i nieobiektywne..zarówno w przypadku pierwszego jak i drugiego Twojego pytania.
Adam (...
obłęd , Melancholia, Oszukana - znam..skorzystam z\" Labirynt \" skoro warto.
(no co ty \"Grawitacja \"z nominacji z S .Bullock? )
ja polecam \" Iluzja\" Louis Leterrier- czad ..
a kim ty jesteś chłopczyku, by czegokolwiek od kogokolwiek oczekiwać? i dawać wyraz swojej pogardy do innych?
zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak, któremu wydaje się, że jest szefem tego forum i czuje się rozczarowany jego użytkownikami. wydaje ci się, że pozjadałeś wszystkie rozumy, masz tak wspaniałe i nowatorskie pomysły, że zaraz pękniesz od pychy, która cię rozpiera. a w rzeczywistości jesteś nikim dzieciaku. większości, którzy na forum udzielają się często i w przeciwieństwie do ciebie - merytorycznie, do pięt nie dorastasz. jesteś jedną wielką pomyłką tego forum, pokroju dzibar, emilki i niegdyś udzielającego się tutaj łukasza...
taaa..napisy szybko zassiesz , napiprojekt- tak mi mów - w ogóle nie czaje co do mnie mówisz
z myszkom od laptopa coś mi się stało - nie działa od dwóch dni..muszę\" ślizgać palcami - przecież widzisz,że się spóźniam z postami ...;)
ps. ktoś coś o piętach mówi ...kolejna nawiedzona sfrustrowana socjalna lub- ny;)