Czy oczekuję niemożliwego?! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 7    [ Posty: 66 ]

Napisano: 21 sty 2014, 20:28

Fajnie tylko czemu o socjalnych nie gadają socjalni tylko byli socjalni
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 20:36

Jaki film na relax?
Nie wiem jakie filmy lubisz oprócz tych ambitnych ze starego kontynentu.
Powiem Ci co mi sie ostatnio podobało i utkwiło w głowie: Dystrykt 9, Elizjum, Noc oczyszczenia, Kapitan Philips, Grawitacja, Labirynt (warto), Gorzej być nie może, Koneser, Melancholia, Eden lake, Uciekinier (2012), Obłęd, Pogrzebany, Połączenie, Oszukana, Nietykalni (warto).
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 20:37

Fajnie tylko czemu o filmach nie gadają filmowcy tylko byli socjalni
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 20:52

do Adama II

czemu ..? bo byłoby to nudne i nieobiektywne..zarówno w przypadku pierwszego jak i drugiego Twojego pytania.

Adam (...;)

obłęd , Melancholia, Oszukana - znam..skorzystam z\" Labirynt \" skoro warto.
(no co ty \"Grawitacja \"z nominacji z S .Bullock? )
ja polecam \" Iluzja\" Louis Leterrier- czad ..

~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 21:35

a kim ty jesteś chłopczyku, by czegokolwiek od kogokolwiek oczekiwać? i dawać wyraz swojej pogardy do innych?
zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak, któremu wydaje się, że jest szefem tego forum i czuje się rozczarowany jego użytkownikami. wydaje ci się, że pozjadałeś wszystkie rozumy, masz tak wspaniałe i nowatorskie pomysły, że zaraz pękniesz od pychy, która cię rozpiera. a w rzeczywistości jesteś nikim dzieciaku. większości, którzy na forum udzielają się często i w przeciwieństwie do ciebie - merytorycznie, do pięt nie dorastasz. jesteś jedną wielką pomyłką tego forum, pokroju dzibar, emilki i niegdyś udzielającego się tutaj łukasza...
~p

Napisano: 21 sty 2014, 21:37

Znowu nastąpiłem na padalca;)
Sorry. Rozkręcam się.
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 21:49

do Adama

taaa..napisy szybko zassiesz ;), napiprojekt- tak mi mów - w ogóle nie czaje co do mnie mówisz ;)
z myszkom od laptopa coś mi się stało - nie działa od dwóch dni..muszę\" ślizgać palcami ;)- przecież widzisz,że się spóźniam z postami ...;);)
ps. ktoś coś o piętach mówi ...kolejna nawiedzona sfrustrowana socjalna lub- ny;)
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 21:49

A ja tak sie rozkręce ze znowu bede na śmietnisku hyde parku, gdzie moje miejsce.
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 21:59

HP- to śmietnik ?
czemu ?
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 22:08

Bo nie ma dżemu.
~Adam

Strona 4 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny