Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
Witam. Czy dziecko pełnoletnie studiujące dziennie ,mieszkające w akademiku liczycie jako członka rodziny?
Re: Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
a studenta seminarium duchownego też liczymy?
r.lewandowski 09
Skąd takie pytanie? na Marsie mieszkają ?czy może następna jakaś durna kampania czy prowokacja? Liczymy.
Skąd takie pytanie? na Marsie mieszkają ?czy może następna jakaś durna kampania czy prowokacja? Liczymy.
Jeżeli rodzina ponosi koszty związane z kształceniem dziecka to uwzględniamy w składzie rodziny natomiast gdy nie ponoszą żadnych kosztów to nie
Aby otrzymać akademik potrzebne są dochody rodziców, dlatego liczymy do członków rodziny.
do wwz
chodzi mi o to, że z tego co wiem to rodzice studentów seminarium nie ponoszą żadnych kosztów związanych z ich kształceniem, utrzymaniem, poza tym oni raczej nie przyjeżdżają do domu co tydzien , dwa, są tam większą część roku.
chodzi mi o to, że z tego co wiem to rodzice studentów seminarium nie ponoszą żadnych kosztów związanych z ich kształceniem, utrzymaniem, poza tym oni raczej nie przyjeżdżają do domu co tydzien , dwa, są tam większą część roku.
czy liczyć studentkę w skład rodziny skoro studiuje stacjonarnie, w domu jest ok 4 dni w miesiącu? jeśli tak to czy liczyć dopłatę do domu studenckiego i stypendium socjalne?
~r.lewandowski 09
Ponoszą koszty.
~a
liczyć.
Ponoszą koszty.
~a
liczyć.
Oprócz Czy studenta zaliczamy do członków rodziny? - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
ciężarna nie chce iść do lekarza
CZY WLICZAĆ DO DOCHODU STYPENDIUM?
likwidacja OPS, MOPS,GOPS itp...
obiady w szkole
GOPS-y DO LIKWIDACJI !
specjalistyczne usługi opiekuńcze
Widziały gały jaki zawód brały!
HIPOLITOWO
EFS dla OPS cz. XI
odzieżówka
Kurator społeczny-wynagrodzenie
wezwanie na ZI dla sprawcy przemocy