Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców?
Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców?
Poseł PiS Joachim Brudziński twierdzi że TAK. I że współczuje takim rodzicom. A wy jak uważacie?
Re: Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców?
taki syn lub corka to powod do dumy !
życzę ci tego z całego serca i to do 7 pokolenia!
przesadzilem troche, myslalem ze w ops to sami geje ....
2013-02-28 18:18
wysłane przez ~oko dnia 2013-02-28 18:18:46
~oko
wysłane przez ~oko dnia 2013-02-28 18:18:46
~oko
Ja nie wiem jakbym się zachował gdybym się dowiedział że moje dziecko jest homo. Pewnie bym potrzebował czasu na pogodzenie się z tym.
Mój syn jest gejem. Dowiedziałam się o tym 4 lata temu od jego kolegi.Przeżyłam szok. Przepłakałam wiele nocy i dni .Nie mogłam i do dzis nie mogę zrozumieć dlaczego to mój syn, z jakiego powodu?. Cóż mogłam i mogę zrobić jako matka?Tylko zaakceptować. Kocham mojego syna . To jest moje dziecko, a własne dziecko matka kocha miłością bezwarunkową.
Mój syn jest dobrym, młodym , zdolnym człowiekiem, a to że jest gejem nie umniejsza mu jego wartości jako człowieka.
Nie jest to dla mnie matki ani szczęście , ani nieszczęście, chociaż w Polsce ludziom ,,homo\" ,jak i ich rodzinom jest bardzo trudno żyć.
do oko~
Nawet nie masz pojęcia co moze jeszcze spotkac twoje dziecko i kim /czym moze jeszcze być? Zastanów się jakie zyczenia przekazujesz.Uważaj by nie odwróciły się dla Ciebie.
Mój syn jest dobrym, młodym , zdolnym człowiekiem, a to że jest gejem nie umniejsza mu jego wartości jako człowieka.
Nie jest to dla mnie matki ani szczęście , ani nieszczęście, chociaż w Polsce ludziom ,,homo\" ,jak i ich rodzinom jest bardzo trudno żyć.
do oko~
Nawet nie masz pojęcia co moze jeszcze spotkac twoje dziecko i kim /czym moze jeszcze być? Zastanów się jakie zyczenia przekazujesz.Uważaj by nie odwróciły się dla Ciebie.
Mądre słowa ale to nie łatwe w naszym społeczeństwie bowiem liczymy się ze środowiskiem lokalnym. Ważne co ludzie powiedzą.
Powodem do wstydu to są tak puści rodzice, którzy kochaja lub nie tylko w zalezności od tego z kim są w łóżku ich dzieci, ech, ciemnota.
a dlaczego mnie atakujesz? ja akurat cię rozumiem, każdemu kto obraża i nabija się z gejów, Grodzkiej, upośledzonych umysłowo itp życzę aby sami na sobie przerobili problem może coś wtedy do n ich dotrze?
Oprócz Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Adam opanuj się
Czy oko to kowboj klawiatury
do Adama
przyjmę każdą formę pomocy - dziękuję rachunek bankowy 85 1140 2004 0000 3302 5269 4938
mam dość głupich postów i Adama
Adam - wciąż nie może zapomnieć :)
OPS
Chcielibyście pracować gdzie indziej?
Dziś poczułem wiosnę a wy?
Dlaczego Adam uważa się za mądrzejszego?
Dlaczego Adam celebruje głupotę i nicnierobienie?
Dlaczego Adam ma takie przymulone spojrzenie?
Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Dlaczego Adam się nie ożenił?
Dlaczego Adama zwolniono z OPS?
Dlaczego Adam ma taki mały rozumek?