Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Głupi? Nigdy nie pracował w pomocy społecznej? Ignorant?
Re: Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Pracowałem w mops kilka lat. Wystarczy. Nie podobało mi sie:P
Re: Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Głupi. I taki juz zostanie. Nic nie pomoże zmiana pracy.
to tylko kawusie żłopał i pączusie wciągał i główkował jakby tu pomoc społeczną odnwić - czyli G.Ł.U.P.I
Nie bądźcie tacy krytyczni. Polowa pracowników ma ciągle jakiś problem ze znajomością przepisów i interpretacji ich.
połowa prawników i sędziów też i co z tego?
bo jest forumowym trolem a w łopiece niogdy nie robił ?
bo nigdy nie czytał ustawy o pomocy społecznej?
Wara od Adama mopsiarzu jeden!
Oprócz Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Adam - wciąż nie może zapomnieć :)
OPS
Chcielibyście pracować gdzie indziej?
Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców?
Dziś poczułem wiosnę a wy?
Dlaczego Adam uważa się za mądrzejszego?
Dlaczego Adam celebruje głupotę i nicnierobienie?
Dlaczego Adam ma takie przymulone spojrzenie?
Dlaczego Adam się nie ożenił?
Dlaczego Adama zwolniono z OPS?
Dlaczego Adam ma taki mały rozumek?
W mopsach picie kawy i palenie fajek się celebruje. Dlaczego?
wykorzystywanie czasu pracy przez pracownika socjalnego
Brak empatii u pracowników socjalnych
Jedzenie szpitalne
dzibar, adam i inni spolaryzowani ;)