Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~ważniak

Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?

Post autor: ~ważniak »

Głupi? Nigdy nie pracował w pomocy społecznej? Ignorant?
~Adam

Re: Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?

Post autor: ~Adam »

Pracowałem w mops kilka lat. Wystarczy. Nie podobało mi sie:P
~ważniak

Re: Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?

Post autor: ~ważniak »

Głupi. I taki juz zostanie. Nic nie pomoże zmiana pracy.
~kiss

Post autor: ~kiss »

to tylko kawusie żłopał i pączusie wciągał i główkował jakby tu pomoc społeczną odnwić - czyli G.Ł.U.P.I
~dodo

Post autor: ~dodo »

Nie bądźcie tacy krytyczni. Polowa pracowników ma ciągle jakiś problem ze znajomością przepisów i interpretacji ich.
~ja

Post autor: ~ja »

połowa prawników i sędziów też i co z tego?
~ela

Post autor: ~ela »

bo jest forumowym trolem a w łopiece niogdy nie robił ?
~Jan

Post autor: ~Jan »

bo nigdy nie czytał ustawy o pomocy społecznej?
~do Janka

Post autor: ~do Janka »

Wara od Adama mopsiarzu jeden!
ODPOWIEDZ