czy tablet to sprzet komputerowy?
czy tablet to sprzet komputerowy?
witam mam pytanie otoz w wykazie mam napisane ze sprzet komputerowy mozna wliczyc do stypendium czy tablet sie w to rowniez wlicza?? z gory dziekuje za szybka odpowiedz.
Re: czy tablet to sprzet komputerowy?
Ja tableta nie przyjmuje, dla mnie to tylko zabawka do grania i słuchania muzyki.
Dla Ciebie, a dla wielu dzieci jedyna możliwość by mieć namiastkę komputera. Nie Ty jesteś od oceniania po co i do czego im to ! 

z definicji z wikipedii.
Tablet (komputer) – przenośny komputer większy niż telefon komórkowy lub palmtop, którego główną właściwością jest posiadanie dużego ekranu z zastosowaną technologią Multi-Touch. W przeciwieństwie do większości klasycznych urządzeń tablet PC tablety nowszego typu nie posiadają fizycznej klawiatury, użytkownik posługuje się klawiaturą wirtualną, dotykając ekran bezpośrednio, bez użycia rysika.
ja to refundowałem
Tablet (komputer) – przenośny komputer większy niż telefon komórkowy lub palmtop, którego główną właściwością jest posiadanie dużego ekranu z zastosowaną technologią Multi-Touch. W przeciwieństwie do większości klasycznych urządzeń tablet PC tablety nowszego typu nie posiadają fizycznej klawiatury, użytkownik posługuje się klawiaturą wirtualną, dotykając ekran bezpośrednio, bez użycia rysika.
ja to refundowałem
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja otrzymałam z KO wyjśnienie, które oni otrzymali z Ministerstwa Edukacji Narodowej, że w ich opinii brak jest podstaw do odmowy rozliczania przez uczniów zakupionych tabletów jako wydatków poniesionych ze środków otrzymanych w ramach stypendium szkolnego ze względu między innymi przez wprowadzone programy " Cyfrowa szkoła czy e- podręcznik
do nowa 15. wszystko zależy co masz w regulaminie.
Oprócz czy tablet to sprzet komputerowy? - Stypendia przeczytaj również:
PILNE!Podstawa prawna do odmowy stypendium-brak kontaktu
Opłata za praktyki
Faktury za internet
ZAKŁAD POPRAWCZY
obowiążek nauki
Rodzina zastępcza
Jak to robicie ?
ile wypłacić
regulamin
faktury za książki
rezygnacja ze stypendium