Proszę, poradźcie...
Czy przyjmujecie faktury za internet, jeśli tak to w jaki sposób to rozliczać? Np. abonament 50zł a wysokość przyznanego stypendium 150. Przyjąć fakturę na jedno dziecko czy kwotę podzielić na wszystkie dzieci w rodzinie? Amoże w ogóle nie przyjmujecie takich faktur?
Faktury za internet
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR/FA/ST
- Kontakt:
Re: Faktury za internet
Jeśli twój regulamin na to zezwala a klient wcześniej we wniosku napisał, że chce zwrot za abonament internetowy to brać.
Ja biorę tylko na jedno dziecko, wnioskodawca pisze na fakturze na które. Nie bierzemy internetu jeśli miesięcznie wychodzi więcej niż 60 zł i zwracamy tylko za miesiące szkolne.
Ja biorę tylko na jedno dziecko, wnioskodawca pisze na fakturze na które. Nie bierzemy internetu jeśli miesięcznie wychodzi więcej niż 60 zł i zwracamy tylko za miesiące szkolne.
internet to jest akurat specyficzny wydatek, który nie da się rozdzielić na daną osobę. jak to rozdzielicie na godziny kto ile na necie przebywał? ja ten wydatek łącze na uczniów razem. A to 60 złotych o którym pisze poprzednik to nie zrozumiałe dla mnie troche.
60 zł. to nasze regulacje.
Natomiast my bierzemy faktury lub rachunki miesięczne za internet. I wnioskodawca pisze sam na które dziecko mamy wliczać.
Natomiast my bierzemy faktury lub rachunki miesięczne za internet. I wnioskodawca pisze sam na które dziecko mamy wliczać.
ja tez miesiecznie biore ale nie rozbijam na dzieci bo jak...
no i internet moze i 80 czy 100 zł byc bo roznie ludzie maja.
no i internet moze i 80 czy 100 zł byc bo roznie ludzie maja.
Oprócz Faktury za internet - Stypendia przeczytaj również:
Tak się załatwia faktury :)
numery spraw, a numery decyzji
?
Wzór decyzji wygaszającej stypendia
prośba o wyjaśnienie do realizujących stypendia
jak robicie
PILNE!Podstawa prawna do odmowy stypendium-brak kontaktu
Opłata za praktyki
ZAKŁAD POPRAWCZY
obowiążek nauki
Rodzina zastępcza