czy widziecliście ten projekt ??? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 26 mar 2015, 9:14

https://www.mpips.gov.pl/bip/projekty-ak ... h-ustaw1-/

Czy widzieliście już ten projekt ??? JAkie opinie wasze na temat dodatkowej pracy dla nas??? Cieszycie sie????
iza145

Napisano: 26 mar 2015, 9:40

jestem wniebowzięty :evil:
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 10:53

Straszne, jak śmie rząd jakies projekty tworzyć które wywołuja koniecznośc pracy po stronie "urzedników" zatrudnionych w swiadczeniach rodzinnych. Skandal po prostu - do Strasburga powinniście napisać skarge co najmniej...
olik

Napisano: 26 mar 2015, 11:03

olik pisze:Straszne, jak śmie rząd jakies projekty tworzyć które wywołuja koniecznośc pracy po stronie "urzedników" zatrudnionych w swiadczeniach rodzinnych. Skandal po prostu - do Strasburga powinniście napisać skarge co najmniej...
A niech se tworzą setki projektów jak dla mnie, tylko przy tworzeniu niech używają mózgów aby nie robić z ludzi idiotów ( tu myślę o wszystkich, równiez o "urzędnikach") a przede wszystkim nie generować niepotrzebnych kosztów.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 26 mar 2015, 11:06

troll olik już dał raz popis, że nie rozumie tego projektu.
Nie dręcz go
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 11:12

no dooobra, ogłaszam dzień dzisiejszy "dniem dobroci dla zwierząt " :P
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 26 mar 2015, 11:47

a tak naprawdę to co, chcielibyście przyjsc do pracy kawka,jakieś żarcie i najlepiej, oby nikt nie przyszedł i nie zawracał główk,i i tak jest was tam o 70% za dużo.
hanaa

Napisano: 26 mar 2015, 11:56

następny troll....
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 12:11

hanaa pisze:a tak naprawdę to co, chcielibyście przyjsc do pracy kawka,jakieś żarcie i najlepiej, oby nikt nie przyszedł i nie zawracał główk,i i tak jest was tam o 70% za dużo.
Tak naprawdę to ja chcę przyjść do pracy i wiedzieć na czym stoję. Że przepisy są spójne. Że nikt nie bedzie czekał miesiąc na wydanie decyzji a co za tym idzie na kasę. Że nie będzie się mnie zmuszać do wydawania decyzji odmownych, bo przepis skopany a ja podkładac się nie mam zamiaru. Że nie będzie zmuszac się ludzi do skałdania odwołań i pozostawania bez środków do życie, bo jakiemuś gamoniowi przyszło do głowy tak skonstruowac przepis że po tygodniu sam nie wie jak go odczytać. Urzędasy, jak wszyscy inni mają prawo do przerwy śniadaniowej i to czy żrę wtedy pączki czy wpierdzielam parówki to moja sprawa. Czas pracy urzędasów - 8 godz.
A czy nas dużo? - cóż, w roku 2014r. mój budżet ( ŚR + FA) 4.960.000,00 - 3 osoby, z czego jedna od maja na macierzyńskim. Hardkor disko jak nic.
A zresztą, miałam na ludzi twojego pokroju nie reagować....
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent

Napisano: 26 mar 2015, 13:00

i tak wszyscy wiemy, jak wy ciężko pracujecie,że śmiać się chce, chociaż to jest ŻAŁOSNE,
postronny

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x