https://www.mpips.gov.pl/bip/projekty-ak ... h-ustaw1-/
Czy widzieliście już ten projekt ??? JAkie opinie wasze na temat dodatkowej pracy dla nas??? Cieszycie sie????
A niech se tworzą setki projektów jak dla mnie, tylko przy tworzeniu niech używają mózgów aby nie robić z ludzi idiotów ( tu myślę o wszystkich, równiez o "urzędnikach") a przede wszystkim nie generować niepotrzebnych kosztów.olik pisze:Straszne, jak śmie rząd jakies projekty tworzyć które wywołuja koniecznośc pracy po stronie "urzedników" zatrudnionych w swiadczeniach rodzinnych. Skandal po prostu - do Strasburga powinniście napisać skarge co najmniej...
Tak naprawdę to ja chcę przyjść do pracy i wiedzieć na czym stoję. Że przepisy są spójne. Że nikt nie bedzie czekał miesiąc na wydanie decyzji a co za tym idzie na kasę. Że nie będzie się mnie zmuszać do wydawania decyzji odmownych, bo przepis skopany a ja podkładac się nie mam zamiaru. Że nie będzie zmuszac się ludzi do skałdania odwołań i pozostawania bez środków do życie, bo jakiemuś gamoniowi przyszło do głowy tak skonstruowac przepis że po tygodniu sam nie wie jak go odczytać. Urzędasy, jak wszyscy inni mają prawo do przerwy śniadaniowej i to czy żrę wtedy pączki czy wpierdzielam parówki to moja sprawa. Czas pracy urzędasów - 8 godz.hanaa pisze:a tak naprawdę to co, chcielibyście przyjsc do pracy kawka,jakieś żarcie i najlepiej, oby nikt nie przyszedł i nie zawracał główk,i i tak jest was tam o 70% za dużo.