czy widziecliście ten projekt ??? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 26 mar 2015, 13:04

Ten kto nie pracuje w świadczeniach to chyba nie wie o czym mówi, ciekawe jak ci wszyscy mądrzy co robią FA , dłużników, świadczenia , stypendia i inne jeszcze drobne zlecenia przełożonego, w moim ośrodku to ja jedna robię wszystko, i te zmiany mi się w ogóle nie podobają,
iza145

Napisano: 26 mar 2015, 14:22

Oj tam iza, co ty gadasz, żresz pączki i pijesz kawę cały dzień, i jeszcze ludziom odmowy dajesz, żeby mieć mniej roboty. :lol:
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ;)
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Napisano: 26 mar 2015, 15:24

Sojne przepisy? Wy barany nawet czytac nie potraficie, wiec jakim cudem możecie stwierdzać, czy jakies przepisy sa spójne czy niespójne - przykład - wczorajszy post tutaj o tym kto ma podpisywać oświadczenia składane przy ubieganiu się o śr i fa na wzorach określonych w rozporządzaniach wykonawczych. I setki tych waszych "niespójności" można tu codziennie wyczytać. I tak od lat jeden ciemniak po drugim wypisuje bzdury jakie to straszne przepisy a prawda jest taka ze miernotami to wy jesteście i tu jest cały problem. Ty sipera pieprzysz jak potłuczona z jakimiś hasłami "niespójność" przepisów, nie potrafiąc nawet zastosować elementarnych i prostych jak budowa cepa regulacji - wystarczy przesledzic pytania które zadajesz na tym forum - kompletna zenada i obraz niekompetencji.

Teraz bezmózgi napiszcie ze znowu się trole odzywają i będziecie dalej czuli się wielkimi ekspertami i kompetentnymi urzędnikami, a prawda jest taka ze najgorszy odpad ląduje do pracy przy swiadczeniach rodzinnych w tych waszych ops w kozich wólkach i to jest problem ustawy a nie jej zapiy.
olik

Napisano: 26 mar 2015, 15:26

co to jest sojne?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 15:43

to jest Elmer GÓ........NO.
xvc

Napisano: 26 mar 2015, 15:56

aha, dzięki za wytłumaczenie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 16:10

olik pisze:Ty sipera pieprzysz jak potłuczona z jakimiś hasłami "niespójność" przepisów, nie potrafiąc nawet zastosować elementarnych i prostych jak budowa cepa regulacji - wystarczy przesledzic pytania które zadajesz na tym forum - kompletna zenada i obraz niekompetencji.
dawaj przykład
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 27 mar 2015, 10:53

Sipera pisze:A czy nas dużo? - cóż, w roku 2014r. mój budżet ( ŚR + FA) 4.960.000,00 - 3 osoby, z czego jedna od maja na macierzyńskim.
Eeee to my mamy ponad 8 baniek, a jest 4 osoby w tej chwili, chociaż np. w zeszłym roku rodzinne w OZ robiliśmy we dwójkę, bo koleżanka na wychowawczym była :) Wszystko praktycznie na bieżąco, w połowie listopada było pozamiatane - a dyrka np. stwierdziła, że to nic wielkiego i socjalni mają tak cały czas :)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 27 mar 2015, 10:55

Sipera pisze:dawaj przykład
Daj spokój, nie sposób wygrać tej walki ;)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 27 mar 2015, 11:47

My w dalszym ciągu we dwie i też dajemy radę. Czasami jest ciężko ale cóż, nikt nie obiecywał, ze będzie lekko ;)
A jeżeli chodzi o olika - masz rację Iks, dam spokój bo ... dobra nie zniżę się do jego poziomu. :evil:
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x