Normalnie w Sygnity wprowadzasz wniosek, potem dajesz "załatw bez kwalifikacji" i przekazujesz do marszałka z data, kiedy wysyłasz wniosek do ustalenia koordynacji. a jak przychodzi decyzja, to ją wprowadzasz jako decyzja bez wniosku. Tam Panowie z Sygnity mówili na szkoleniu i tak też stosujęświadczenie wych. pisze:Przepraszam za "nioski"jestem w pracy. Wracając do sedna sprawy mam program sygnity. Mamy takie coś jak przekazanie wniosku, ale to chyba można zrobić w momencie otrzymania decyzji. Nie wiadomo co odpowie Urząd Wojewódzki czy wyda decyzję w sprawie czy tylko pismo kiedy jest koordynacja i my będziemy wydawać decyzję. Dlatego nie zamykam tych spraw.
Robię tak samo i mam dobrze sprawozdania.sanna pisze:Normalnie w Sygnity wprowadzasz wniosek, potem dajesz "załatw bez kwalifikacji" i przekazujesz do marszałka z data, kiedy wysyłasz wniosek do ustalenia koordynacji. a jak przychodzi decyzja, to ją wprowadzasz jako decyzja bez wniosku. Tam Panowie z Sygnity mówili na szkoleniu i tak też stosuję