Dalszy tytuł wykonawczy
Dalszy tytuł wykonawczy
Witam! Mam pytanie odnośnie tytułów wykonawczych tych starych czteropozycyjnych! Otrzymałam właśnie pismo z Urzędu Skarbowego o przesłanie do nich dalszych tytułów wykonawczych. tytuły wykonawcze dotyczą okresów świadczeniowych 2010/2011, 2011/2012. Do tych tytułów nie da się zrobić dalszych tytułów wykonawczych. Co mam zrobić? wydrukować je jeszcze raz i napisać tylko ręcznie że jest to dalszy tytuł wykonawczy? Pomóżcie
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dalszy tytuł wykonawczy
W poprzednich okresach były wystawiane czteropozycyjne - formularz TYT-2.
Do tak wystawionego tytułu wystawiam dalszy tytuł na formularzu TW-1 zawierający identyczny numer i datę oraz treść (w zakresie należności) jak w TYT-2.
Do tak wystawionego tytułu wystawiam dalszy tytuł na formularzu TW-1 zawierający identyczny numer i datę oraz treść (w zakresie należności) jak w TYT-2.
Witam, zgadza się w Sygnity do starych tytułów nie da się zrobić dalszych. Ja je zakańczałem i już na nowych drukach robiłem. Z tym, że tak w pozycji nr 1 z racji, że były wcześnie trzy tyt. czteropozycyjne zrobiłem łączną sygnaturę czyli od nr 549-551/13, w pozycji 2 data wystawienia wpisywałem datę pierwotnego tytułu. W pozycji 4 nr dalszego tytułu, w poz. 5 cel - ja miałem Zbieg egzekucji administracyjnej z sądową. Odsetki oczywiście wylicza na dzień wystawienia nowego tytułu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja mam program NEMEZIS i w nim nie ma żadnej możliwości zrobienia ani dalszych tytułów ani zakończenia tytułów, żeby zrobić nowe na nowym formularzu wiec całkowicie zgłupiałam co mam zrobić
Oprócz Dalszy tytuł wykonawczy - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Zgon dłużnika
DA w zakładzie karnym
Komu 20%
Dłuznik, a zasiłek dla opiekuna
US umorzył postępowanie a dłużnik wpłacił do nas
upomnienia
kurator-czy decyzja o zwrocie??
szkoła ponadgimnazjalna realizowana przez internet
Kiedy potrącenie nienależnie pobranych
opinia o rozłożeniu na raty
umorzenie postępowania bo zalegość spłacona przez dłużnika
dłużnik pobiera świadczenie pielęgnacyjne