darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
Justyna_Kleszczele

Re: darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze

Post autor: Justyna_Kleszczele »

Zdecydowanie NIE POLECAM. Piszę, jako przedsiębiorca. Pani, która próbuje uzyskać pomoc od firmy jest niemiła, nie umie wyjaśnić na czym polega pomoc w zakupie "pomocy dydaktycznych", wręcz zniechęca. Po krótkiej rozmowie strwierdza, że nie będzie na mnie tracić czasu :) Najgorsze jest to, że moja dociekliwa natura spowodowała, iż zadzwoniłam do Ośrodka do którego miałyby trafić rzekome "pomoce dydaktyczne" i nikt nic nie wie o żadnych materiałach! OSZUSTWO!
ola2

f.h.Cosinus Zabrze - oszuści

Post autor: ola2 »

Firma Cosinus zadzwoniła do przedsiębiorców Miastka podając się za pracownika Biblioteki Publicznej prosząc o dofinansowanie na książki. Potem wysyłała faktury do opłacenia. Po zebraniu środków miała przekazać materiały bibilotece. Okazało się, że Dyrektor Bibblioteki nic nie wie na ten temat !
Aftyka
Praktykant
Zajmuję się: Kajakarstwo
Kontakt:

Post autor: Aftyka »

Poproszę o numer telefonu tej drugiej firmy. Mój adres: [email protected]
Aftyka
Praktykant
Zajmuję się: Kajakarstwo
Kontakt:

Post autor: Aftyka »

~aga pisze: 20 lut 2014, 16:39 znam lepszą firmę również z Zabrza która działa na tej samej zasadzie, z tym że są tańsi i nie naciągają tak bardzo tych ludzi. Cosinus zaproponował mi kilka książek za 900 zł a za ta samą cenę otrzymałam więcej i podejrzewam ze o wiele lepsze :) jak ktoś chce numer służe pomocą :))
Czy mogę prosic o nr tel tej drugiej firmy na adres : [email protected]
ODPOWIEDZ