darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze
Re: darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze
Zdecydowanie NIE POLECAM. Piszę, jako przedsiębiorca. Pani, która próbuje uzyskać pomoc od firmy jest niemiła, nie umie wyjaśnić na czym polega pomoc w zakupie "pomocy dydaktycznych", wręcz zniechęca. Po krótkiej rozmowie strwierdza, że nie będzie na mnie tracić czasu
Najgorsze jest to, że moja dociekliwa natura spowodowała, iż zadzwoniłam do Ośrodka do którego miałyby trafić rzekome "pomoce dydaktyczne" i nikt nic nie wie o żadnych materiałach! OSZUSTWO!

f.h.Cosinus Zabrze - oszuści
Firma Cosinus zadzwoniła do przedsiębiorców Miastka podając się za pracownika Biblioteki Publicznej prosząc o dofinansowanie na książki. Potem wysyłała faktury do opłacenia. Po zebraniu środków miała przekazać materiały bibilotece. Okazało się, że Dyrektor Bibblioteki nic nie wie na ten temat !
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Kajakarstwo
- Kontakt:
Poproszę o numer telefonu tej drugiej firmy. Mój adres: [email protected]
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Kajakarstwo
- Kontakt:
Czy mogę prosic o nr tel tej drugiej firmy na adres : [email protected]~aga pisze: 20 lut 2014, 16:39 znam lepszą firmę również z Zabrza która działa na tej samej zasadzie, z tym że są tańsi i nie naciągają tak bardzo tych ludzi. Cosinus zaproponował mi kilka książek za 900 zł a za ta samą cenę otrzymałam więcej i podejrzewam ze o wiele lepszejak ktoś chce numer służe pomocą
)
Oprócz darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
WAŻNE - REWOLUCJA W POMOCY SPOŁECZNEJ PO CICHU
SOLIDARNOŚĆ MOPS WROCŁAW
kombatanci
SUO w przedszkolu
Projekt - nowe kompetencje pracownika socjalnego
Anonimowe zgłoszenia
projekt Emp@tia czyli eOPS
ekwiwalent za odzież
Zmiany ida
ciężarna nie chce iść do lekarza
CZY WLICZAĆ DO DOCHODU STYPENDIUM?
likwidacja OPS, MOPS,GOPS itp...