decyzja adm w sprawie zwrotu - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 26 lis 2008, 11:05

Czy ktoś wydawał taką dec w sprawie zwrotu przez dłużnika alimentacyjnego należności z tytułu otrzymanych przez osobę uprawnioną świadczeń z funduszu alimentacyjnego. jak tak to bardzo proszę o jej wzór.
~sawsyl

Napisano: 26 lis 2008, 16:23

może jednakktoś ma taką decyzję
~sawsyl

Napisano: 27 lis 2008, 17:54

ja tez bardzo potrzebuje .....
~**Małgosia**

Napisano: 28 lis 2008, 10:15

czy w takiej decyzji o zwrocie ustalamy termin zwrotu? czyli od kiedy do kiedy? jesli tak to jaki wyznaczamy termin?
~**Małgosia**

Napisano: 28 lis 2008, 10:27

no właśnie a w jakich przypadkach te decyzje wydajemy, czy zgodnia z art.27 ust.7 pkt.2
~Ola

Napisano: 28 lis 2008, 10:33

ja musialam uchylic kobiecie decyzje do FA ze wzgledu na umoerzone postepowanie egzekucyjne ..wiec musze teraz wydac decyzje dla dluznika obligująca go do zwrotu kasy wyplaconejzarówno z tytułu FA jak i poprzedniej ZA wraz z odsetkami ..nie wiem tylko ale raczej powinnam wyznaczyc mu termin na ten zwrot prawda?
~**Małgosia**

Napisano: 28 lis 2008, 15:00

Nieprawda co napisalam wyżej..wprowadził mnie w błąd mój własny program do FA , który mi utworzył decyzje zwrotu łącznie z długiem wynikającym z ZA a my mamy obowiązek wystawić decyzje dotycząca zwrotu TYLKO FA...ale nie zmienia to faktu,że nadal mam problem z tym....uważam,że dłużnikowi miesza sie w głowie..bo chłopina najpierw dostaje informacje o zadłużeniu..i tam ma powymieniane kwoty całkiem zazwyczaj nie małe a tu nagle otrzymuje ode mnie decyzje do zwrotu przez niego raptem 300 zł + odsetki... bo jak mysle on ma to wpłacic do nas..? Ludzie naparwde nikt nie wie..?
~**Małgosia**

Napisano: 12 gru 2008, 12:56

ja też mam ten problem - nie wiem np. na jakiej podstawie określić termin wpłaty przez dłużnika tego długu z tytułu FA i co za tym idzie do jakiego dnia należy mu naliczyć odsetki...
~Roxana

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x