Decyzja na 1 miesiąc
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,FA,DS,KDR,CP
- Kontakt:
Decyzja na 1 miesiąc
Jeżeli przyznajemy stypendium tylko za wrzesień - bo potem mamy przekroczenie to jak ma brzmieć sentencja - przyznajemy za 1 miesiąc a reszta co odmowa czy wystarczy tylko - że przyznajemy za 1 miesiąc?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW,DW,DO,ST,CP
- Kontakt:
Re: Decyzja na 1 miesiąc
ktoś coś bo mam teraz taka sama sytuacje....
-
- Praktykant
- Zajmuję się: stypendia
- Kontakt:
Ja mam w decyzji taki zapis:
Okres i wysokość przyznania stypendium w roku szkolnym ........... od .......... do ............ w wysokości: .......... zł (słownie: ..............).
Okres i wysokość przyznania stypendium w roku szkolnym ........... od .......... do ............ w wysokości: .......... zł (słownie: ..............).
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Stypendia
- Kontakt:
Jezeli mam osobe ktora doniosła w październiku zaświadczenie o dochodzie za okres 15.09-30.09.2023 i dochod przekracza, to stypendium nalezy sie za jeden miesiac wrzesien? czy nie powinno sie juz nalezec? dochody za sierpien wykazywaly zedochod nie przekracza, jednak od 15 wrzesnia podjeła staż.
-
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
dochód za wrzesień - otrzymane pieniadze też we wrzesniu tak ? bo kiedy kasa otrzymana ma znaczenie. jesli w padzierniku to automatycznie doliczasz dopiero w październiku.
jesli dochód otrzymała we wrześniu, to doliczam to do miesiąca wrzesnia, i jeśli jest przekroczenie to za wrzesień sie nalezy. odmawiasz od października. miałam szkolenie we wrzesniui z mazurkiewiczem i konsultacje telefoniczne. dokładnie taki przykład z nim przerabiałam bo nie było to dla mnie takie jasne.
jesli dochód otrzymała we wrześniu, to doliczam to do miesiąca wrzesnia, i jeśli jest przekroczenie to za wrzesień sie nalezy. odmawiasz od października. miałam szkolenie we wrzesniui z mazurkiewiczem i konsultacje telefoniczne. dokładnie taki przykład z nim przerabiałam bo nie było to dla mnie takie jasne.
Oprócz Decyzja na 1 miesiąc - Stypendia przeczytaj również:
uchylenie decyzji - za miesiac zamiana dochodu na mniejszy
termin przyznania stypendium
Sprawozdanie
rozliczenie biletów miesięcznych - rafundacja
Stypendia dla powracających studentów?
Alimenty
wypłata czy nie?
Faktury po terminie
Co byście zrobili w takiej sytuacji? zmienić/uchylić
Praktyki
Decyzja cofająca Ukraina.