Witam,
Mamuśka złożyła mi wniosek na 2 dzieci, ale próg dochodowy przekracza. Czy w jednej decyzji mogę odmówić na pierwsze a przyznać na 2 bez kryterium dochodowego???
Dzięki
Możesz.gość321 pisze:Czy w jednej decyzji mogę odmówić na pierwsze a przyznać na 2 bez kryterium dochodowego???
Możesz, ale jak Ci się odwoła do SKO to dwie decyzje biorą w łeb. Wystaw dwie decyzje. Jedną przyznającą, druga odmowną.gość321 pisze:Witam,
Mamuśka złożyła mi wniosek na 2 dzieci, ale próg dochodowy przekracza. Czy w jednej decyzji mogę odmówić na pierwsze a przyznać na 2 bez kryterium dochodowego???
Dzięki
ja-123 pisze:Możesz, ale jak Ci się odwoła do SKO to dwie decyzje biorą w łeb. Wystaw dwie decyzje. Jedną przyznającą, druga odmowną.gość321 pisze:Witam,
Dzięki
Moim zdaniem większym błędem jest wystawienie na jednej odmowy i przyznania.monikaaa pisze:ja-123 pisze:Możesz, ale jak Ci się odwoła do SKO to dwie decyzje biorą w łeb. Wystaw dwie decyzje. Jedną przyznającą, druga odmowną.gość321 pisze:Witam,
Dzięki
ja też tak robię, chodź niektórzy twierdzą, ze jest to błędne.... Może i tak...
że coja-123 pisze:Możesz, ale jak Ci się odwoła do SKO to dwie decyzje biorą w łeb. Wystaw dwie decyzje. Jedną przyznającą, druga odmowną.
Czy to jest błąd że są wydawane dwie decyzje do jednego wniosku? Odmowna i przyznająca?Tom. pisze:że coja-123 pisze:Możesz, ale jak Ci się odwoła do SKO to dwie decyzje biorą w łeb. Wystaw dwie decyzje. Jedną przyznającą, druga odmowną.![]()
![]()
a o przepisach wykonawczych to słyszał(a)